Gestul care a dus la despărțirea anului! Ce i-a făcut Răzvan Simion Lidiei Buble: Toată lumea a aflat

Acesta este gestul care a dus la despărțirea anului! Toată lumea a aflat ce i-a făcut Răzvan Simion Lidiei Buble. Se pare că relația dintre ei s-a deteriorat serios și poate duce la un final de poveste.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?!

Relația dintre Lidia Buble și prezentatorul TV, Răzvan Simion a stârnit mai multe controverse în ultima perioadă. Nimeni nu știe dacă cei doi mai sunt încă împreună sau au decis să pună capăt relației de aproape cinci ani de zile. Ultimele imagini postate de prezentator nasc noi controverse.

Răzvan Simion a plecat în vacanță la munte cu fosta soție și cei doi copii. Prezentatorul tv a publicat pe pagina persoanlă de instagram mai multe fotografii cu întreaga familie.

În urma imaginilor publicate, fanii au rămas suprinși să vadă cât de bine dispus este Răzvan, alături de fosta soție și de copii, la munte. „Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan în dreptul fotografiilor postate.

Îndrăgita cântăreață Lidia Buble nu apare în nicio imagine, însă un story postat de artistă pe contul personal de Instagram a stârnit mii de reacții din partea urmăritorilor.

„Intru acum în operație… Să vă rugați pentru mine. Love u all!’, a scris artista pe instagram.

Până în acest moment, lucrurile nu sunt destul de clare cu privire la relația dintre cei doi. Totuși o declarație a prezentatorului chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, prevestea o răceală în relație. „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus prezentatorul la un moment dat.

Lidia și Răzvan și-au făcut sărbătorile separat

Nu este prima oară când cei doi pleacă în locuri diferite. În perioada sărbătorilor de iarnă, Lidia Buble a mers acasă, la părinți, la Deva, fără Răzvan, iar cei doi au petrecut Crăciunul separat.

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație de aproape cinci ani de zile, iar până în prezent nimeni nu a putut confirma ruptura dintre cei doi.

Loading...

Revista Presei