Gestul ieșit din comun făcut de Marcel Vela. Poza cu ministrul a apărut pe Facebook

Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut un gest neobișnuit, iar fotografia a apărut pe Facebook, publicată chiar de către oficialul guvernamental. 

Mai precis, Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele pe care o îmbracă la declaraţiile de presă în care anunţă ordonanţele militare. Ministrul de Interne a publicat o fotografie pe Facebook unde se poate observa pe geaca sa o etichetă cu numele, lângă tricolor şi stema României.

Marcel Vela este cel care anunță, alături de Raed Arafat și de Bogdan Despescu, noile măsuri luate de Guvernul României, prin ordonanțe militare. De cele mai multe ori, ministrul de Interne vine în fața publicului din România îmbrăcat în geaca de piele, despre care o serie de experți chiar au vorbit într-o analiză.

„Mă derutează geaca aceea de piele, de anii ’80, care amintește de comunism. Nu știu exact cum să o interpretez, mi se pare mai degrabă o alegere nefericită. Dar probabil, înseamnă ceva în mediul poliției, nu-mi dau seama,” a declarat specialistul în comunicare Dan Petre, pentru mrnews.ro.

Așadar, într-un gest mai degrabă ieșit din comun, Marcel Vela a dat de înțeles că geaca de piele pe care o poartă nu este aleasă la întâmplare și, mai mult, este conștient că acest obiect vestimentar deja este reprezentativ pentru el, așa că l-a personalizat.

Revista Presei