Gestul șocant făcut de Klaus Iohannis! Ce i-a trimis lui Ciolacu de la PSD

iohannis232

Gest șocant făcut de președintele Klaus Iohannis, în cursul zilei de astăzi. Șeful statului i-a trimis un cadou noului președinte al PSD. 

Klaus Iohannis i-a trimis flori lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, care își aniversează astăzi, 28 noiembrie, ziua de naștere.

Șeful statului i-a trimis lui Ciolacu o orhidee, care a fost lăsată de către acesta în grija personalului de la Camera Deputaților, unde Marcel Ciolacu este președinte.

Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar PSD după demisia din funcţie a Vioricăi Dăncilă, care a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit marţi pentru o analiză a rezultatelor înregistrate la prezidenţiale, după ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a pierdut alegerile în faţa candidatului PNL, actualul preşedinte, Klaus Iohannis. În urma unei şedinţe maraton Viorica Dăncilă a demisionat, iar conducerea partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu are 52 de ani și este născut la data de 28 noiembrie 1967, la Buzău.

Iohannis: PSD-ul nu s-a schimbat aseară

Iohannis a declarat ieri că PSD nu s-a schimbat prin recentele modificări făcute la conducerea formaţiunii şi rămâne un partid „nedemocratic, nereformat, care nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru propriii baroni locali”.

„PSD-ul nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este, de o bună vreme încoace, condusă de aşa-zişii baroni locali, de baronii pesedişti, şi acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost: unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare.

Deci, rămân la ideea mea, pe care am tot reluat-o: PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru propriii baroni locali”, a afirmat Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, după şedinţa CSAT.

Revista Presei