Gestul șocant făcut de un primar din România! A intrat peste un om cu excavatorul. Ce s-a întâmplat apoi

21 dec. 2019
Gestul șocant făcut de un primar din România! A intrat peste un om cu excavatorul. Ce s-a întâmplat apoi

Primarul unei comune din Timiș i-a dat unui localnic o lecție pe care nu o va putea uita niciodată: i-a înapoiat acestuia molozul pe care îl aruncase la marginea localității. Totul a fost filmat. 

Astfel, folosind tractorul primăriei, i-a înapoiat unei femei molozul pe care l-a aruncat în câmp.

„În sfârșit, molozul și resturile din dărâmarea clădirilor și aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar. Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea și normele de protecție a mediului”, a scris primarul, pe Facebook.

Orașul din România care a decis: Interzice manelele

Excesul de zel în ceea ce privește bunul simț nu este singular în Timiș. De curând, Nicolae Robu a emis o notă internă în care se arată că la evenimentele organizate pe spațiul public în oraș nu vor mai fi încinse grătarele și nici nu se vor mai asculta manele.

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită.

Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota trimisă de către primărie Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.