Gestul unui tânăr de 24 de ani a uluit o lume întreagă! Ce face acesta noaptea cu anvelopele aruncate

Amarildo Silva Filho 1

Un tânăr de 24 de ani din Brazilia, transforma anvelopele vechi în paturi adorabile pentru animale. În fiecare an, miliarde de tone de gunoi sfârșesc în ocean și depozite. Pentru a reduce aceste numere și a inspira o nouă viață din deșeuri refolosibile, un tânăr din Brazilia, Amarildo Silva Filho, de 24 de ani, a dezvoltat acest hobby foarte frumos.

În viață de zi cu zi, Silva este casier, iar noaptea se ocupă cu confecționarea de pătuțuri pentru animale.

În urmă cu doi ani, Silva căuta o modalitate de a face venituri suplimentare folosind gunoiul pe care oamenii îl aruncă pe străzi. Și-a amintit apoi că anvelopele vechi erau folosite ca refugiu de câinii care trăiesc pe străzi, așa că s-a gândit că ar fi frumos dacă le poate aduce sentimentul unei case.

A început să adune anvelope aruncate și le-a folosit pentru a face paturi ecologice și confortabile pentru animale. În acest fel, a câștigat dolari în plus, contribuind în același timp la bunăstarea mediului.

După ce a transformat cu succes una dintre anvelopele pe care le-a găsit, el și-a făcut misiunea să realizeze mai mult – și de atunci a lucrat manual peste 6.000 de paturi.

Adună fiecare anvelopă pe care o poate găsi în gropile de gunoi și pe străzi, iar familia lui îl ajută. De asemenea, a primit cauciucuri ca donații sau le-a cumpărat în vrac.

El apoi le taie cu atenție și le curăță, pictează designuri frumoase pe ele, și adaugă niște curele de transport și o saltea confortabilă (cusuta de el) pentru a spori gradul de confort al animalelor.

Îi place să scrie numele animalului căruia îi va aparține patul. El a început să vândă aceste paturi pe contul sau de Instagram și au devenit atât de populare, încât a vândut peste 500 de paturi confecționate din anvelope, în doar doi ani!

Chiar dacă are numeroase solicitări din Europa, America de Nord și Asia, el livrează în prezent doar la adresele din Brazilia. Puteți găsi compania sa, Caominhas Pets, pe Facebook.

Prin urmare, hobby-ul său a devenit rapid o afacere și una ecologică. El consideră că „singurul mod de a face o treabă grozavă este să iubești ceea ce faci”.

Citește și:

Revista Presei