Gheorghe Dincă a fost dus la spital! Criminalul din Caracal acuză dureri serioase. Ce i s-a întâmplat?

03 dec. 2019
Gheorghe Dincă a fost dus la spital! Criminalul din Caracal acuză dureri serioase. Ce i s-a întâmplat?

Gheorghe Dincă a fost dus la spital de către oamenii legii. Criminalul din Caracal ar avea dureri mari. Nu este prima dată. La început, acesta a cerut îngrijiri medicale și a acuzat polițiștii din penitenciar că l-ar fi bătut.

Acum, Dincă ar avea probleme cu ochii. Agresorul a fost dus, astăzi, la oftalmolog, după ce s-a plâns de dureri de ochi.

Scandal la audieri

Criminalul din Caracal l-a amenințat, în timpul audierilor, pe avocatul Tonel Pop. Mai mult, Dincă a sărit să-l bată și l-a întrebat dacă are fete, care ar putea fi violate.

Avocatul familiei Melencu va face plângeri penale împotriva procurorilor, care au fost de față, și împotriva lui Gheorghe Dincă.

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat în acel moment avocatul Tonel Pop, la România TV.