Gheorghe Dincă, gest șocant în pușcărie! Ce a cerut să facă

dinca

Gheorghe Dincă a făcut un gest absolut incredibil în închisoare. Criminalul de la Caracal a avut o cerere neobișnuită pentru fetele pe care a zis că le-a ucis. 

Astfel, Dincă a cerut să aprindă o lumânare pentru Alexandra și Luiza și a precizat că pe Luiza Melencu și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură. În schimb, pe Alexandra a descris-o drept o copilă tristă.

Se așteaptă să fie trimis în judecată 

Dincă se aşteaptă să fie trimis în judecată şi trebuie stabilit dacă el a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

„Aşteaptă să fie trimis în judecată. A fost puţin mai agitat faţă de data trecută, dar la el stările diferă de la o zi la alta. El va merge pe recunoaşterea faptei. (…) Rămâne să stabilească instanţa dacă este vinovat şi rămâne de văzut dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptelor”, a precizat avocatul.

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat că rechizitoriul în dosarul crimelor de la Caracal se află „în fază avansată”.

Dosarul Caracal, aproape de final 

„Se lucrează la rechizitoriu. Se lucrează la rechizitoriu în fază avansată, mi s-a spus. (…) La trimiterea în judecată, dosarul va fi prezentat instanţei şi, în procedura de cameră preliminară, reprezentanţii părţilor, avocaţii, pot să invoce orice consideră dânşii necesar, orice nemulţumire faţă de modul în care a fost instrumentat dosarul”, a spus Licu, după ce a avut o întâlnire cu cei din conducerea DIICOT.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Revista Presei