Gheorghe Dincă nu vrea să fie liber! Ce își dorește criminalul din Caracal

gheorghe dinca

Gheorghe Dincă șochează. Avocatul criminalului din Caracal s-a sucit la 90 de grade și a schimbat declarațiile. Acum, acesta susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a mărturisit ce urmărește, de fapt, Gheorghe Dincă. Se pare că acesta nu-și dorește să fie eliberat, dar dorește o pedeapsă mai mică. Mai mult, acesta spune că Dincă e supărat pe ceea ce a făcut și că regretă faptele.

”El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot.

O să vedem și rechizitoriul, el nu e acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, ci de omor calificat. O declarație de genul că ar fi dus fetele la graniță ar trebui să se bazeze pe anumite probe, simpla lui declarație nu duce ctre nimic concluden. DIICOT n-ar face nimic concludent, doar verificări. Până la momentul în care va fi condamnat nu dorește să iasă din arest, nu e vorba de așa ceva. Asumându-și ceea ce a făcut e supărat pe ceea ce a făcut. Regretă și și-ar fi dorit că fetele să fie în viață.

El regretă că nu a putut să dea fetele, mai ales că pedeapsa ar fi mai mică.”, a spus avocatul lui Dincă.

Dincă și-a schimbat declarația

Agresorul a solicitat, recent, să fie reaudiat. Dincă și-a schimbat declarația, spunând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Acesta va fi audiat joi, la ora 10.

Mama Luizei a declarat că nu crede că fata sa a fost în casa criminalului.

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. Şi nu este moartă. Aşteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranţa am avut-o de la început că Luiza este vie, trebuia să aflăm adevărul de la el. Numai că el… uitaţi-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic. Iar eu nu ştiu pe ce bază trimiteau ei (procurorii DIICOT-n.r.) dosarul în instanţă… Mă gândesc că totuşi, Dumnezeu e sus şi ne va ajuta”, a spus Monica Melencu.

Revista Presei