Gheorghe Dincă rupe tăcerea! Cine a ucis-o pe Luiza? Pe el va da vina

09 ian. 2020
Gheorghe Dincă rupe tăcerea! Cine a ucis-o pe Luiza? Pe el va da vina

Gheorghe Dincă ar urma să dea vina pe altcineva, după ce, recent, și-a schimbat declarațiile. Acesta a fost adus, joi, la DIICOT, pentru audieri.

Potrivit unosr surse RTV, agresorul va da vina, pentru moartea Luizei, pe Ştefan Risipiţeanu, bărbatul care ar fi violat-o şi el pe Luiza.

Dincă este suspectat că a violat și apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Inițial, acesta a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, Dincă ar fi cerut să fie reaudiat. Acesta și-ar fi schimbat declarația și ar fi spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Dincă vrea pedeapsă mai mică

Se pare că acesta nu-și dorește să fie eliberat, dar dorește o pedeapsă mai mică. Mai mult, acesta spune că Dincă e supărat pe ceea ce a făcut și că regretă faptele.

”El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot.

O să vedem și rechizitoriul, el nu e acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, ci de omor calificat. O declarație de genul că ar fi dus fetele la graniță ar trebui să se bazeze pe anumite probe, simpla lui declarație nu duce ctre nimic concluden. DIICOT n-ar face nimic concludent, doar verificări. Până la momentul în care va fi condamnat nu dorește să iasă din arest, nu e vorba de așa ceva. Asumându-și ceea ce a făcut e supărat pe ceea ce a făcut. Regretă și și-ar fi dorit că fetele să fie în viață.

El regretă că nu a putut să dea fetele, mai ales că pedeapsa ar fi mai mică.”, a spus avocatul lui Dincă.