Ghinion imens pentru Sorana Cîrstea chiar înainte de Wimbledon. Ce veste a primit iubita lui Ion Ion Țiriac

13 iun. 2021
Ghinion imens pentru Sorana Cîrstea chiar înainte de Wimbledon. Ce veste a primit iubita lui Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea. Foto: Eurosport

Sorana Cîrstea traversează cea mai bună perioadă sportivă din ultimii zece ani. Iubita lui Ion Ion Țiriac, aflată pe locul 45 în clasamentul WTA, a reușit anul acesta să câștige turneul de la Istanbul și să ajungă până în finală la Strasbourg.

Sorana Cîrstea a fost la un pas să-și adjudece trofeul cu numărul 2 din 2021, dar a fost învinsă de Barbora Krejcikova, care ulterior a câștigat și trofeul de la Roland Garros, atât la simplu, cât și la dublu.

Sorana a ratat o șansă istorică la Roland Garros

Românca s-a oprit în optimi la grand slam-ul parizian și avea mari șanse să ajungă în sferturile de finală și poate chiar mai departe. Din păcate a avut o prestație foarte slabă în meci și a pierdut în fața unei adversare mult mai slab cotate decât ea.

Acum Sorana Cîrstea are din nou ghinion. Ea s-a înscris în turneul WTA 500 de la Berlin, care se desfășoară pe iarbă și va avea loc chiar cu două săptămâni înainte de Wimbledon. Doar că misiunea ei pare una imposibilă.

Misiune imposibilă pentru Sorana Cîrstea

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit că o va întâlni încă din primul tur pe Garbine Muguruza, numărul 13 mondial, fost lider al clasamentului WTA și câștigătoare la Wimbledon în 2017. Aceasta se descurcă foarte bine pe iarbă și potrivit caselor de pariuri este mare favorită în meciul contra Soranei Cîrstea.

Totuși nu trebuie uitat că în acest an, jucătoarea de tenis din România a produs câteva surprize după ce a reușit victorii la jucătoare mai bine cotate decât ea cum sunt Petra Kvitova, Elise Mertens sau Jo Konta.

Update! Sorana a pierdut in fata ibericei cu 6-3, 6-2. Garbine Muguruza trece in turul 2.