Gigantul BMW se reprofilează! Surpriză totală pe piața auto. Fanii au rămas uimiți

Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva până acum. Este o surpriză totală pe piața auto. Cei de la BMW se reprofilează. Fanii au rămas uimiți.

Gigantul BMW se reprofilează

Cei de la BMW au decis să facă o alianță imposibilă. Alături de compania italiană 3T, produccătoare de biciclete, nemții anunță o colaborare care are ca rezultat o bicicletă ediție specială numită 3T for BMW.

Aceasta este disponibilă în două variante de culoare și se adresează clienților BMW în căutarea de aventuri pe două roți.

Asemănătoare cu celebra bicicletă Exploro All-Road, 3T for BMW se caracterizată printr-o siluetă ascuțită și linii precise ce se potrivesc perfect designului minimalist BMW.

Bicicletele 3T FOR BMW prezintă un cadru aerodinamic din carbon, o șa acoperită cu piele Brooks, jantele din aliaj Fulcrum și anvelopele Schwalbe One Speed ce asigură o aderență sigură pe orice teren, de la străzile pietruite ale orașului, la drumurile neasfalte și traseele montane.

„Suntem extrem de mândri că BMW a ales 3T ca partener exclusiv la crearea bicicletei speciale 3T FOR BMW. BMW oferă clienților „plăcerea de a conduce” și cu bicicleta 3T FOR BMW ne propunem să oferim aceeași experiență pe bicicletă”, a declarat René Wiertz, coproprietar și CEO al 3T.

Ambele variante ale bicicletei 3T FOR BMW vor fi disponibile în scurt timp la dealerii BMW și 3T Experience Centers din Europa. Aceasta va costa aproximativ 5.499 EUR / 5.499 de dolari, conform promotor.ro.

Revista Presei