Gigi Becali a rămas fără bani?! Cum au fost surprinse fetele latifundiarului: Detalii incredibile despre Teodora și Alexandra

becali

Sunt imaginile finalului de an. Se pare că miliardarul Gigi Becali a rămas fără bani. Fetele latifundiarului din Pipera au fost surpinse într-o imagine pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o. Sunt detalii incredibile despre Teodora și Alexandra.

În octombrie, Gigi Becali și-a măritat una dintre fete. Teodora s-a căsătorit cu Mihai Mincu, dar a continuat să țină legătura cu familia.

Cum au fost surprinse fetele lui Gigi Becali

Teodora și Alexandra continuă să se vadă. Cele două au fost surprinse într-un mall, dar surpriză. Imaginile sunt incredibile. Pentru că suntem luna cadourilor, Teodora și Alexandra au fost la cumpărături. Acolo, cele două au luat la pas raioanele, căutând atent ceva special, care să le sară în ochi. Teodora s-a ocupat și de căruciorul pentru produse. Brazi artificiali, globuri, ghirlande, dar și zeci de jucării.

Fetele lui Becali au acordat atenție sporită acolo, dar, surpriză, nimic nu le-a făcut cu ochiul. Sau, nu aveau fonduri suficiente pe card? Greu de crezut, dar fetele au mototolit lista de cumpărături, au ”driblat” casa de marcat, pentru că era inutilă, și s-au îndreptat către mașină. Nu au cupărat nimic, anunță cancan.ro.

Teodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n basme

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu, la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă și pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Teodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro.

Revista Presei