Gigi Becali a reușit să uimească toată România! Ce decizie a luat milionarul

Omul de afaceri Gigi Becali a reușit să impresioneze toată țara cu felul în care a decis să se raporteze la epidemia de coronavirus și cum s-a mobilizat după declanșarea stării de urgență. 

Milionarul a spus că i-a sunat pe managerii unei fabrici de cămăși din țara noastră și le-a spus să oprească producția de cămăși și să producă doar măști și halate pentru doctorii români, el fiind cel care le va plăti pe toate.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși.

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali.

Mai mult decât atât, Becali a mai precizat la televiziunea de știri că nu îi este frică de coronavirus, deoarece se roagă zilnic:

„Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la biserică. Mă rog la Hristos. S-au vindecat vreo 19. O să se vindece toți, așa o să facă Dumnezeu.

Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la biserică. Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus”.

A cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş

Becali nu este la primul gest de acest fel de când a început epidemia de coronavirus. Cu puțin timp înainte, a făcut o donaţie considerabilă Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balş.

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază.

Iar astăzi (luni – n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a spus Gigi Becali.

Loading...

Revista Presei