Gina Pistol a fost părăsită. Pentru ce blondă superbă i s-au dat papucii. A fost cel mai greu moment

23 ian. 2020
Gina Pistol a fost părăsită. Pentru ce blondă superbă i s-au dat papucii. A fost cel mai greu moment

Gina Pistol a trecut prin momente foarte grele. Deși este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, se pare că acest lucru nu a fost de ajuns pentru fostul său iubit.

Înaintea lui Smiley, Gina a fost iubita lui Alin Cocoș. Cei doi s-au despărțit și el a devenit tatic. Din păcate, blonda nu a avut mare noroc în relații.

Deși au avut o relație de patru ani, acesta a les să-și formeze o familie cu mama copilului său, Monica Orlanda. Prin patul acestei ar fi trecut și Alexandru Piţurcă, băiatul lui Victor Piţurcă şi Dani Olăroiu, băiatul lui Cosmin Olăroiu.

După despărțire, Gina spunea că ar fi fost vina ei pentru că ea nu a știut ce vrea.

„Presa de-a lungul timpului mi se pare că m-a subestimat… «Vai, săraca Gina a rămas singură!». S-a creat falasa impresie că pe mine mă poate lăsa oricine pentru o fată de oraş. Ideea este că la mine este problema. Eu nu ştiu ce vreau. Alin este un băiat foarte fain, are o familie foarte mişto, dar problema este la mine, recunosc.

Majoritatea foştilor mei iubiţi au dorit să fiu mama copiilor lor, să facă o familie cu mine, dar eu nu ştiu ce vreau. Sunt o femeie de 36 de ani care îşi asumă tot. Hai să spunem că tot timpul a fost vina mea! Ştiu să ofer bărbatului de lângă mine foarte multă libertate, dar atunci când planurile mele nu mai coincid cu ale lui, prefer să mă retrag.

Îmi doresc să fac copil cu un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu o să fim împreună pentru totdeauna. Vreau să ştiu că pot conta pe el. Eu las de la mine foarte mult. Eu nu mai cer bărbatului să se schimbe. Sunt o femeie liberă, o femeie care ştie ce vrea, care ştie ce nu vrea, care poate face o drumeţie mâine şi să doarmă în cort.

Cred că de data aceasta este o ruptură definitivă. Alin este un băiat foarte mişto, dar din păcate nu este ceea ce îmi doresc eu. Vreau un bărbat care să ştie să ofere libertate. Eu sunt un spirit liber şi îmi doresc pe cineva care să fie ca mine. Sunt şi de casă, aceasta este problema mea”, a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show” de la Antena 1.

Din fericire, Gina a trecut peste și este foarte fericită alături de Smiley. Cei doi merg împreună în vacanțe, iar relația lor merge mai bine ca niciodată.

Și-au ascuns relația

La începu, cei doi s-au ferit să anunțe, în mod oficial, că sunt împreună. Gina a acordat un interviu în care a mărturisit de ce au ținut secretă relația.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.“, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

La rândul său, Smiley spune că a încercat să o ferească pe ea cât poate.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.