Gina Pistol nu putea rămâne însărcinată! Cum a fost posibil: ce arată ultima ei ecografie. Toată lumea a rămas mască

06 nov. 2020
Gina Pistol nu putea rămâne însărcinată! Cum a fost posibil: ce arată ultima ei ecografie. Toată lumea a rămas mască
Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rezultatul acestei povești este un bebeluș pe care cei doi îl așteaptă cu mare nerăbdare. După mai multe controale de specialitate, Gina Pistol a publicat pe conturile de social media primele imagini cu cel mic.

Aflată în al doilea trimestru al sarcinii, Gina Pistol a fost joi la un control la medic, pentru a realiza o ecografie de rutină.

Aceasta a și publicat pe contul de Instagram poze de la ecografie, dovedind că este extrem de fericită și abia așteaptă nașterea. Toți au fost surprinși că vedeta a ales să posteze ecografia, dar au felicitat-o.

De altfel, Gina Pistol mărturisea într-un interviu mai vechi faptul că medicii îi dăduseră șanse foarte mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală, dar se pare că planurile divine au fost altele pentru frumoasa vedetă.

Gina Pistol a rămas însărcinată chiar dacă i s-a spus că nu

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!

Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scria Gina Pistol, atunci când a fost convinsă că totul este ok,” a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.