Gina Pistol pleacă de la Antena 1?! Ce mare proiect vizează și pentru care televiziune

gina pistol

Pandemia de coronavirus a paralizat România pur și simplu. În tot acest timp, și show-urile de mare audiență au de suferit. Asia Express rupe toată audiențele cu celebra Gina Pistol în rol de prezentatoare.

Gina Pistol pleacă de la Antena 1?!

Prietena lui Smiley s-a atașat foarte mult de acest show, dar mărturisește că vrea și altceva. Aceasta a dezvăluit și ce mare proiect vizează. Aceasta spune că și-ar dori să schimbe rolul de prezentatoare în cel de concurentă. Totuși, în contextul pandemiei de coronavirus, emisiunile de divertisment sunt în are pericol de a fi suspendate.

„Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării.”, a declarat Gina Pistol, conform viva.ro.

Vedeta a lăudat proiectul chiar dacă a trecut prin clipe grele la filmări. „Asia Express este un proiect foarte frumos, deși incredibil de greu pentru toți cei implicați- atât concurenți, cât și echipa de producție.

Prin oricâte încercări am trece, fie că este din cauza vremii, a mâncării, a condițiilor dificile… mereu ne bucurăm să ne întoarcem.

Cel mai dur reality-show are multe să îți ofere, sunt multe lecții pe care le poți învăța dacă ești atent. Mai ales prin prisma faptului că noi ajungem în locuri speciale și avem experiențe unice, pe care probabil ca simplu turist probabil nu le-ai trăi.”, a mai spus Gina Pistol.

Revista Presei