Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Gina Pistol rupe tăcerea: “Uite unde am ajuns…”. Ce spune despre relația cu Smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy femei din România. Puțin știu, dar aceasta are 37 de ani, deși arată ca la 25. A intrat în televiziune acum 18 ani și de atunci este o prezență constantă pe micile ecrane. În ultima perioadă și-a consolidat cariera de moderatoare TV și are deja două proiecte mari, reușite: Chefi la Cuțite și Asia Express. Într-un interviu pentru Revista Viva, actuala iubită a lui Smiley a vorbit și despre omul foarte special din viața ei și după mult timp s-a declarat fericită și mulțumită cu viața ei.

Eu nu mă consider o femeie sexy. Da, știu, îmi dau foarte puțini, nu știu de ce. Da, nu știu, noi, ăștia din generația ’80, ’70-’80 ne păstrăm bine (…). Am suferit, că na, părinții mei aveau alte cheltuieli. (…). Aoleu, chiar că mai am puțin până la 40! Doamne, îmi dai cu panică! Îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți. Sper să am același tonus psihic și la 60 de ani, și la 70 de ani. Vreau să îți spun că dacă mă duc la țară – eu mai am o singură bunică, eu nu am nicio problemă să sar gardul, să mă urc în copac. Mai am încă un copil în mine, o să sune ciudat. Am grijă de el în continuare” , i-a răspuns Gina redactorului șef al Revistei Viva care a complimentat-o că arată ca la 20 de ani deși are 37.

Fostul iepuraș Playboy a vorbit și despre omul special din viața ei, referindu-se în mod sigur la Smiley, care pare că i-a adus liniștea și fericirea pe care le căuta de mult timp.

Nu vreau să ating perfecţiunea, nu vreau să fiu un partener perfect. Sunt mulţuimită de mine şi omul de lângă mine cred că este. Am învăţat să acord mai multă libertate omului de lângă mine, am învăţat să comunic. (…) Acestea le folosesc în toate relaţiile. Băi, sunt un om foarte mulţumit cu tot ce trăieşte. Sunt un om fericit. Nu vă imaginaţi că am tot ce îmi doresc. Mâ gândesc de unde am plecat şi uite unde am ajuns. Oamenii aleargă spre ceva, îl obţin şi atunci vor şi mai mult. E o fugă continuă către nişte iluzii.”, a spus Gina Pistol.

Advertisement

Vezi și EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

Întrebată despre rolul de mămică, vedeta a mărturisit că își dorește, dar că se teme destul de mult din cauza responsabilităților care vin odată cu apariția unui copil.

Vezi și E corect? Cu cât o plătește Nike pe Simona Halep și cât îi oferă Mariei Sharapova

Mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte, pentru că te gândești că viața unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…). Și mă gândesc că copiii mei ar fi la fel. Poate mi-e dat să fac un copil, doi sau poate, cine știe, mi-e dat să nu fac. Nu știu, dar, normal că undeva, în adâncul sufletului meu, îmi doresc. (…). Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec”, a declarat vedeta Antenei 1.

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție