Gina Pistol s-a făcut de râs în fața tuturor. Gafa care a lăsat mască pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ei

14 nov. 2020
Gina Pistol s-a făcut de râs în fața tuturor. Gafa care a lăsat mască pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ei
Gina Pistol, împreună cu iubitul său, Smiley

Gina Pistol se considere o mamă norocoasă și se bucură de sarcina ei. Toți fanii sunt extrem de curioși să afle mai multe detalii din viața ei, întrucât trăiește cel mai minunat moment din viața unei femei. Este gata să vorbească până la infinit despre copilul pe care îl poartă sub inimă.

Gina Pistol formează un cuplu de invidiat cu Smiley și sunt considerați cea mai urmărită pereche din România. Cei doi au o poveste de dragoste extraordinară, iar relația lor a ajuns la o nouă etapă. Toți urmăritorii așteptau cu sufletul la gură confirmarea sarcinii și cuplul a anunțat totul printr-un clip pe youtube. Consideră că fanii fac parte din familia lor și sunt gata să povestească multe informații din viața lor personală. Doar că ultima postare a Ginei Pistol a stârnit valuri de uimire.

Vedeta dezvăluie noi detalii despre sarcina ei

De data aceasta, Gina Pistol a fost la medic și mărturisește ce a văzut pe ecografie pe rețelele de socializare. Vedeta este impresionată de faptul că copilul crește așa de repede de la o săptămână la alta. Dacă în prima perioadă nu înțelegea nimic în ecografie, acum după ce a încheiat trimestrul doi aceasta spune că poate observa cu ușurință trăsăturile bebelușului, ceea ce este evident o minciună sau mai bine zis o gafă, la care nimeni nu se aștepta din partea vedetei.

Medicii ginecologi spun că abia după prima lună de viață, se pot observa la un bebeluș  anumite trăsături, dar nici atunci nu sunt concludente. De altfel și în cărțile de anatomie se explică aceste aspecte, dar pare că Gina Pistol a cam lipsit de la ele.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a spus aceasta.

Prezentatoarea TV a fost taxată de unii fani pentru gafa ei, dar majoritatea au fost alături de ea și au împărtășit bucuria ei, chiar dacă ceea ce scrie pe rețelele de socializare este fals.

Gina Pistol pregătește cu mare grijă momentul când micuța o să apară pe lumea și vrea ca toate lucrurile să fie gata la timpul potrivit. Din acest motiv, femeia amenajează camera copilului și vrea ca încăperea să fie cât mai potrivită și comodă pentru noul născut. Vedeta a reușit să cumpere mai multe lucruri importante pentru bebeluș și își dorește cele mai bune haine pentru el.

Gina Pistol și Smiley vor deveni pentru prima dată părinți și se simt pregătiți pentru noua responsabilitate. Cred că sunt capabili să educe un copil, care va deveni un om cu literă mare. Fanii așteaptă cu nerăbdare venirea copilului pe lume și în continuare îi învăluie cu felicitări.