Gina Pistol surprinde. A spus public ce cadou intim i-a făcut Smiley

13 nov. 2019
Gina Pistol surprinde. A spus public ce cadou intim i-a făcut Smiley

Gina Pistol dă tot din casă chiar la Asia Express. Vedeta este departe de iubitul său și în Asia, acolo unde filmează noul sezon din emisiune.

Blonda a vorbit pentru prima dată despre Smiley și a dezvăluit din intimitatea lor, mai exact a spus ce cadouri îi face. Unul dintre ele este și un lănțișor pe care Gina îl poartă la gât. Acesta are un smile, un zâmbet.

„Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a spus Gina într-un filmuleț pe Instagram, despre cadoul intim pe care l-a primit.

Recent, Smiley și Gina au recunoscut că sunt împreună, după ce timp de mai bine de doi ani au ascuns totul. Smiley a explicat de ce au luat această decizie.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.“, a spus vedeta.

Artistul spune că nu a ascuns nimic, dar că a încercat să o ferească pe ea cât poate.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley.

Cântărețul a declarat că femeia cu care este acum, este cea ideală.