Gina Pistol trăiește un coșmar! Iubita lui Smiley, la un pas de moarte: Vedeta a făcut public totul

Gina-Pistol-1-1

Clipe de coșmar pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley a fost la un pas de moarte. Chiar vedeta este cea care a făcut public totul. S-a întâmplat pe platourile de filmare de la Antena 1. Nimeni nu și-ar dori să treacă prin așa ceva.

Gina Pistol, la un pas de moarte

Gina Pistol a fost la un pas de moarte. S-a întâmplat pe platourile de filmare de la Asia Express. Dacă în fața televizoarelor totul arată perfect, în culise totul a luat-o razna.

Sunt detalii înfiorătoare povestite chiar de Gina Pistol. Prezentatoarea emisiunii, a avut de îndurat condiții groaznice precum orice alt concurent din competiție. Vedeta s-a luptat aproape două luni cu frigul noaptea, păienjeni, gândaci, dar și cu orezul filipinezilor.

Deși nici în celelalte sezoane din țările asiatice nu au avut condiții de lux, și temperaturi favorabile, vedeta Antenei 1, Gina Pistol a mărturisit că nu se aștepta ca în Filipine să fie atât de frig.

„Când am plecat de acasă, ne-au zis: „Băi, luaţi-vă şi haine groase la voi că s-ar putea să fie frig!”. Şi mi-am luat la mine polarul ăsta şi tot făceam eu mişto de mine. Zic: „Bine că ţi-ai luat polarul la tine, că uite ce frig era!”. Dar aseară, dacă n-aveam polarul, credeţi-mă, cred că nu mă mai trezeam azi-dimineaţă.

Pentru că nu am avut decât două pături, astea subţiri. Aşa. Şi am tremurat toată noaptea. Cu gluga în cap am dormit” a povestit Gina Pistol, într-una dintre nopțile petrecute în Asia Express.

Dar asta nu e tot. Frigul n-a fost singurul obstacol pe care prezentatoarea a trebuit să-l depășească. Iubita lui Smiley a fost șocată să vadă că cum a fost invadată de insecte.

Mai mult, în multe zile producția a filmat și 14 ore, încontinuu pe ploaie. Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1!

Revista Presei