Grave probleme financiare pentru o super vedetă ProTV! Îi invidia pe cerșetori: Dezvăluiri care te vor lăsa cu gura căscată

pro tv

O super vedetă a celor de la ProTv a trecut prin clipe teribile. A avut mari probleme cu banii. A ajuns chiar să-i invidieze pe cerșetori. Chiar cunoscutul actor și prezentator a făcut dezvăluiri care te vor lăsa cu gura căscată.

Virgil Ianțu, grave probleme financiare

Cunoscutul prezentator, dar și mai nou, actor, Virgil Ianțu a trecut prin grave probleme financiare. Chiar noual vedetă din serialul Profu de la ProTV și-a spus povestea fără menajamente. A recunoscut totul.

Unul dintre cei mai cunoscuți și invidiați prezentatori de televiziune a trecut prin clipe teribile. Este vorba despre Virgil Ianțu, care de-a lungul timpului a prezentat emisiuni de mare succes precum „Copiii spun lucruri trăsnite” , „Vrei să fii miliardar” sau „Câştigă, România!”.

Virgil Ianțu nu s-a ferit să vorbească deschis despre problemele financiare grave cu care s-a confruntat în trecut. Se uita cu invidie la cerșetorii de pe stradă.

”Normal! La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă. Chiar şi în astfel de perioade am fost pozitiv şi m-am bucurat de ce aveam, şi nu mă plângeam de ce îmi lipsea”, a declarat Virgil Ianțu, conform okmagazine.ro.

Unde a câștigat Virgil Ianțu primi bani

De asemenea, Virgil Ianțu a făcut dezvăluiri despre primii bani câștigați, când avea doar 18 ani. Era violonist în Orchestra Operei Române din Timişoara. Acesta a fost primul său loc de muncă.

Ianțu a vorbit și despre căsătorie. ”Nu am ezitat niciodată să fac marele pas, l-am făcut. Am o familie frumoasă, o faţă de 14 ani care, din fericire, seamănă leit cu mama şi faptul că armonia, de care aminteam mai sus, este prezentă şi ne defineşte familia, reprezintă în sine marele pas. Probabil că va veni şi oficializarea la un moment dat, dar suntem încă prea tineri pentru asta”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei citate.

Revista Presei