Nu trebuie să congelați niciodată acest aliment. Greșeala pe care foarte multe persoane o fac!

Unele alimentele folosite în bucătărie au proprietăți și vitamine diferite ce nu permit cogenlarea. Totuși, majoritatea persoanelor fac această greșeală și le congelează.

Este cazul salatei, al rosiilor, castraveților și al ridichiilor. Aceste alimente sunt bogate în fibre și nu rezistă la temperaturi scăzute. De asemenea, fructele care conțin multă apă nu trebuie înghețate niciodată. Este exclus să congelăm pepenele verde sau pepenele galben.

Pe lângă legume și fructe, oamenii mai congelează brânza, lucru complet greșit. Nu este indicat să băgăm brânza în congelator! Prin înghețare aceasta își va pierde gustul. Nici ouăle nu pot fi introduse în congelator. Din cauza temperaturii, coaja se va sparge cu siguranță.

Unele alimente nu trebuie păstrate nici în frigider. Este cazul roșiilor. În momentul în care sunt puse în frigider, coaja roșiilor se deteriorează. Și cu bananele seîntâmplă același lucru, coaja bananelor se va face neagră și uscată.

Este recomandat ca aceste alimente să fie ținute la temperatura camerei, ferite de lumină.

Nici miere nu trebuie ținută la o temperatură scăzută. Cu timpul, aceasta o să se întărească.

Citește și:

Loading...

Revista Presei