Greu de ghicit! Câți ani împlinește astăzi Victor Ciutacu. Ce studii are acesta și cum a ajuns în televiziune

ciutacu

Astăzii este ziua realizatorului Tv, Victor Ciutacu. Câți ani împlinește este greu de ghicit, întrucât pare mult mai tânăr decât vârsta din buletin. Totuși el a recunoscut, într-o postare pe facebook că de acum are 50 de ani.

Puțini știu, dar acesta este absolvent de Politehnică. El a ales să activeze în presă încă din anul 1993. A lucrat pe rând la ziarele Meridian, Curierul Național, Adevărul și Jurnalul Național, unde a și fost redactor șef.

A avut apoi propria emisiune de succes la Antena 3, iar din 2013 la România Tv. Anul 2019 a fost unul de excepție pentru celebrul jurnalist care a fost mai mereu lider de audiență cu talk show-politic pe care îl prezintă, “Punctul Culminant” reușind să devanseze chiar și posturi generaliste.

Mesajul lui Victor Ciutacu

„Dragii mei, frați români…
Marcel a predat puterea și geaca de luptă. Acum a venit și rândul meu. Să vă mulțumesc. Tuturor la un loc, pentru că fiecăruia-n parte îmi e realmente imposibil. Sunteți mulți, extrem de mulți. Și amabili. V-ați gândit, fie și doar o clipă, la mine. Un biet bătrânel.

Proaspăt intrat, după criteriile enumerate în Planul „Vacanța Mare”, în grupa a doua de risc.
Azi trebuia să fiu la Istanbul. Împreună cu o gașcă de prieteni dragi. N-a fost să fie. Omenirea a conspirat împotriva noastră. Stau acasă, pe cur. Fără să fac vreo aroganță. De-ar fi fost doar pe gustul meu și pe răspunderea mea, deseară mă găseați, dacă știați unde să mă căutați, într-o crâșmă bună.

Înconjurat de puținii prieteni pe care-i am, de obligații, de oportuniști și de lăutari. Dar nu e. Și nu am chef să bag lumea-n rahat. Așa că nu ies. Deloc. Am și eu o etate. S-a terminat cu vrăjeala și cu aparențele. Rămân cu ai mei. Nici măcar cu toți. Că ne-a împrăștiat pandemia cum a vrut ea. Dar măcar știu că ei mă iubesc. Necondiționat…, a scris acesta pe facebook ca mulțumire pentru sutele de mesaje primite încă de azi noapte.

Revista Presei