Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Greu de ghicit! Cine este acum concurentul cu cele mai multe victorii la Exalton și cine se află la coada clasamentului

  1. Home/
  2. Entertainment/

Cătălin Cazacu a fost detronat! La fel și Giani Kiriță, care se afla pe locul 2. Din nou s-a răsturnat tot clasamentul. Exalton a debutat în urmă cu 4 luni, iar emisiunea continuă să înregistreze audiențe record. Cei de la Kanal D au dat efectiv lovitura cu această producție și încearcă să o țină pe post cât mai mult posibil. În momentul de față, în competiție au mai rămas 5 Faimoși și 4 Războinici, 2 fete și 7 băieți.

ReclamaÎntr-un clasament neoficial, calculat cu multă minuțiozitate de fani, cel mai bun concurent în acest moment este  Ionut “Jaguarul” de la Razboinci. Astfel, din 206 meciuri jucate pana acum, Ionut a castigat 113. Cu acest scor, Razboinicul Ionut se afla pe primul loc intr-un clasament neoficial al celor mai buni jucatori.

Pe locul doi se afla Vladimir Draghia, care are 111 victorii, iar pe locul trei Alex Nedelcu (108 victorii), urmat de Catalin Cazacu (107 victorii). Anterior Cătălin Cazacu conducea, urmat de Giani Kiriță și de Vladimir Drăghia, iar cel mai bun războinic era Ștefan. Iată că acum totul s-a schimbat într-un mod destul de neașteptat.

In coada clasamentului Exatlon se afla, cum era normal, cei doi concurenti intrati mai tarziu in competitie: Larisa Vasile cu 77 de victorii si Valentin Chis “Bruce”, cu 46 de victorii. Clasamentul realizat de AndreiGhioc.ro ia in calcul doar competiile sportive, care au traseu, nu si mini-game-urile sau quiz. Cu acestea în calcul, clasamentul s-ar mai schimbat puțin.

ReclamaPoate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook