Halep s-a prăbușit pe teren la Wuhan cu dureri crunte! Drama totală în meciul contra Elenei Rybakina

Probleme mari pentru Simona Halep. După un debut foarte bun în turneu de la Wuhan, unde a învins-o în primul tur pe Barbora Strycova, în cel de-al doilea a fost obligată să abadoneze.

Românca a început bine meciul și conducea cu 4-2 în meciul contra Elenei Rybakina, numărul 50 mondial, dar o mișcare greșită i-a creat probleme lombare. Scorul a ajuns 5-4 pentru jucătoarea din Kazahstan, iar Simona Halep a cerut intervenția tereapeutului.

Aceasta s-a întins pe terern, a fost examinată, iar apoi a încercat să revină în joc. Din păcate, durerile la spate nu i-au permis să continue și a fost obligată să abadoneze. Simona Halep avea șanse să urce mult în clasament în cazul în care s-ar fi impus în turneul de la Wuhan. Momentan ea nu este calificată nici în Turneul Campioanelor, așa că veștile sunt cât se poate de proaste pentru ea.

Să sperăm că problemele medicale nu sunt atât de grave și că aceasta va reveni în forță la Beijing, un alt turneu important, unde ar putea câștiga puncte care să o ajute să se califice în turneul celor mai bune jucătoare, care are loc la sfârșitul anului.

Performanțele Simonei la Wuhan

Românca era la a şasea sa participare la Wuhan Open, turneu cu premii totale de 2.828.000 de dolari. Cel mai bun rezultat al ei a fost semifinala din 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, care a și câștigat turneul atunci.

În 2014, Simona a pierdut în turul secund ca și acum, în 2015 a cedat în optimi, iar în 2017 şi 2018 a pierdut în turul al doilea, la debut. Așadar rezultate slabe în China.

Calificarea în optimile de finală ale turneului de Wuhan este recompensată cu un premiu de 29.695 de dolari şi cu 105 puncte WTA, insuficiente pentru a ajunge mai sus de locul 5. Bianca Andreescu nu a participat la Wuhan și nici Naomi Osaka, ocupanta locului 4 WTA.

Loading...

Revista Presei