Harry a păcălit-o pe Regina Elisabeta! E incredibil ce i-a făcut bunicii sale

11 feb. 2020
Harry a păcălit-o pe Regina Elisabeta! E incredibil ce i-a făcut bunicii sale

Harry a păcălit-o pe Regina Elisabeta a II-a. Doar el putea să îi facă asta bunicii sale. Nimeni altcineva nu a mai reușit. 

Pentru că era considerat nepotul preferat al Reginei, Prințul Harry a profitat din plin de acest lucru. Acesta i-a făcut o farsă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Majordomul a mărturisit cum o păcălea Harry pe bunica sa. Acesta i-a pus muște în cafea.

„O cunosc pe Regină foarte bine și știu că ține foarte mult la Harry. În timp ce William bea un ceai alături de ea, după ce ieșea de la școală, Harry venea și punea muște de plastic în zaharniță. Era ilar. Harry a fost singurul care a putut să-și păcălească bunica”, a povestit Burrell.

„Când prințul Charles și Diana i-au adus pe William și pe Harry la Althorp, Harry era o mică obrăznicătură – înfunda toaleta cu papuci”, a povestit șeful personalului, conform publicației Mirror.

Prințesa Diana, capul răutăților

De Crăciun, acest a aprimit în dar un caca fals din partea mamei sale și l-a folosit pentru a o îngrozi pe bunica sa. Prințesa Diana alegea cadouri foarte amuzante pentru copii, de aici și pasiunea lui Harry pentru farse.

„Ea petrecea ore întregi căutând cadouri amuzante de pus în ciorăpeii lor. Într-un an, Harry a primit un caca fals”, a mai istorisit majordomul.

Regina a fost foarte dezamăgită de decizia lui Harry

Aceasta a fost de acord cu decizia nepotului său, dar a fost foarte îndurerată.

Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, se mai arată în comunicat.

Și fratele său a fost foarte trist.

„Am fost alaturi de fratele meu toata viata si nu mai pot face acesta de acum. Suntem entitati separate”, i-a spus printul William unui prieten de-al sau, conform The Guardian.

„Sunt trist din aceasta cauza. Tot ce putem face, tot ce pot face eu este sa incerc sa ii sustin (pe Harry si Meghan – n.red.) si sa sper ca atunci cand va fi cazul sa fim pe aceeasi lungime de unda. Vreau ca toata lumea sa faca parte din aceeasi echipa”, ar mai fi afirmat ducele de Cambridge.