Horia Brenciu, insultat de Tudor Chirilă în timpul emisiunii Vocea României! Care este adevărata relație dintre cei doi când nu apar la tv

01 nov. 2019
Horia Brenciu, insultat de Tudor Chirilă în timpul emisiunii Vocea României! Care este adevărata relație dintre cei doi când nu apar la tv

Pe platourile de filmare de la Pro Tv, Tudor Chirilă și Horia Brenciu par doi dușmani. Solistul trupei Vama nu ratează niciun moment să-i aplice lovituri sub centură colegului său, care nu rămâne nici el dator, chiar dacă atacurile lui sunt mult mai subtile.

În edițiile trecute, Tudor Chirilă i-a sugerat de mai multe ori lui Horia Brenciu că nu are voce. Un tânăr concurent a interpretat  o melodie cu ceva greșeșeli la un moment și niciunul dintre cei patru jurați nu s-a întors. Horia Brenciu i-a recomandat să ia lecții de canto și să revină la anul pentru că este covins că piesa va suna mult mai bine și va avea câștig de cauză. De asemenea i-a spus că trebuie să aibă mare grijă ce profesionist alege din zona aceasta.

Horia Brenciu spune adevărul

Tudor Chirilă i-a replicat că vine cu astfel de sfaturi pentru a-și promova Academie de Muzică proaspăt lansată, dar că la cum cântă Horia Brenciu melodiile lui, el nu ar lua lecții de canto de la acesta. Așadar o insultă gratuită, pe care Horia Brenciu a ales să o ignore și să glumească pe seama răutăților colegului său.

Intervievat la Europa Fm despre adevărata relație pe care o are cu Tudor Chirilă, Horia Brenciu a explicat și momentul controversat în care solistul trupei Vama s-a dezbrăcat în chiloți, iar el a făcut pe calul.

”Sunt multe discuții cu operatorii, cu femeile de serviciu. Ideea este că unele lucruri le regretăm… Sunt niște lucruri pe care le-aș putea regreta. Așa fac și acasă, cu copiii mei. Eu îl consider pe Tudor ca pe copilul meu. Și pe Smiley îl cunosc de mulți ani, dar cu Tudor pot să fac astfel de momente. Eu am văzut multe comentarii în spațiul internautic și am văzut că lumea a gustat momentul de vineri”, a spus Horia, la Europa FM.