Horoscop 2020. Zodia care va fi liderul suprem. Cel mai bun an: toate se vor implini

23 feb. 2020
Horoscop 2020. Zodia care va fi liderul suprem. Cel mai bun an: toate se vor implini

Ești una devărat lider? Lumea noastră se confruntă cu o criză de personaje în vârf, întrucât, figurile autorității sunt împletite în dramă, în luptă și în tăcere complicată.

Care ți-e rolul anul acesta?

Pârghiile par a fi date curajosului leu și puternicului vărsător. Semnul tău zodiacal îți oferă un set unic de trăsături și abilități de conducere – cele de care lumea ar putea beneficia de acum.

BERBEC

Liderul curajos

Berbecii nu se tem niciodată să fie „primii” sau să își riște reputația de purtător de cuvânt pentru idei de ultimă oră. Energia lor fizică și emoția lor sunt contagioase. În calitate de lideri, Berbecul este carismatic și excelent, inspiră oamenii, făcându-i pe toți să se trezească și să ia măsuri.

LEU

Liderul popular

Da, e regele! În calitate de lider, Leul este iubitor și centrat pe inimă, popular și curajos. Au idei mari și curajul de a le executa, de fapt. Leii sunt buni pentru a delega și gestiona. Sunt semne fixe și harnice.

Acest semn de sărbătoare adoră să transforme totul într-o petrecere și nu ratează niciodată o șansă de a găzdui o gală sau o adunare glamour, mai ales dacă este pentru o cauză bună.

FECIOARA

Liderul consilier

Ca un cercetaș, semnul dvs. organizat este întotdeauna pregătit. Dar, pe lângă obținerea unor ecusoane de merit, fecioarele pot fi consilierii taberei zodiacului. Ai luat agenda în mână și te gândești la planificare și executare. Ești analitic și strategic, un comunicator ascuțit.

Fecioarele ating maximul lor atunci când sunt de serviciu și susțin o cauză. Abilitățile lor puternice de scriere, vorbire și jurnalistică îi pot ajuta să transmită un mesaj puternic.

SĂGETĂTOR

Liderul suprasolicitat

Prea multe lucruri bune sunt doar … epuizante. Și săgetătorul în vârf face mereu prea multe deodată. Acest semn poate fi suprasolicitat. Partea de umbră a Săgetătorului poate fi o gândire opinată sau cu o atenție mare și o tendință de a picta lumea cu lovituri largi și arzătoare.

Chiar și cu piciorul ferm în gură, ei continuă să vorbească, să jignească și să înstrăineze pe toată lumea în calea lor.

CAPRICORNUL

Liderul etic

O etică de lucru fără egal, ambiție și persistență neobosită. Nu renunță niciodată? Reglat de Saturn, planeta structurii și staminei, acest semn va plăti impozitele și va fi acolo la timp. Capricornii știu să joace jocul și se pot ridica cu ușurință la roluri proeminente.

Atunci când operează la maximul lor, au standarde ridicate. Capricornii pot „schimba sistemul din interior”, folosindu-și puterea de a influența factorii de decizie cheie.