Horoscop 28 februarie. O zodie trebuie să-și ceară iertare. Durerea va trece

Racii trebuie să-și păstreze credința. Săgetătorii nu pot obține un corp de vară cu ingrediente dintr-un palat de iarnă. Este timpul pentru o actualizare dietetică în ton cu modificările sezoniere. Pentru capricorn, primăvara a venit și aduce cu sine posibilități infinite. Unde ești în călătoria ta? Care sunt lucrurile pe care doriți să le aduceți la viață? Meditați la acest lucru la începutul zilei pentru a începe în mod conștient să plantați semințele.

Berbec

Călătoriți pentru muncă sau călătoriți pentru plăcere? Oricum, fă să conteze. Munca trebuie urmată de joc. Nu este asta arta divină a echilibrului!? Nu aveți opțiunea de a seta setul în acest weekend? Planifica. Alegeți un loc care a fost pe lista de o perioadă sau cereți-i celui mai bun prieten să vă surprindă prin rezervarea biletelor.

Taur

Da, au făcut o greșeală. La fel și tu, dar cât de mult ai de gând să ții dușmănie? Azi cere iertare și vindecare. De multe ori suntem atât de surprinși de versiunea din cap, încât uităm să aruncăm o privire spre cealaltă parte. Păstrați spațiu pentru o conversație deschisă și cinstită. Acest lucru vă va oferi o altă perspectivă asupra lucrurilor și vă va atenua durerea.

Gemeni

Aruncă o privire la ceea ce pui în farfuria ta. Nu este vorba despre consumul a trei mese pe zi. Este vorba despre adaptarea la nevoile corpului tău și de a-i oferi exact ceea ce merită. Corpul are propria intuiție, ascultați-l. Amintiți-vă, suntem între anotimpuri chiar acum. Mai ușor cu grăsimile și condimentele. Actualizați dieta!

Rac

Păstrează-ți credința! Simte bucuria în oase. Vizualizați-vă progresul. Universul funcționează în moduri misterioase și acum vă elimină lucrurile care vă stau în cale. Pe fața interpersonală, vi se cere să fiți voi înșivă, deoarece sunteți unici și speciali și există doar unul ca voi în această lume largă. Când te iubești și te accepți pentru cine ești, vei atrage aceeași energie din partea celor din jur.

Leu

Pregătește-te pentru a vedea primele rezultate, mai ales dacă ai lucrat la un proiect de ceva timp. Primăvara a venit! Ar fi o scuză bună pentru tine să încerci să slăbești. Gândește-te la viitor! Care sunt planurile tale? Vă gândiți să cumpărați o casă, doriți să începeți să puneți lucrurile în ordine.

Fecioară

Mânia și resentimentele blochează fluxul iubirii. Cum și de ce nu vrei să le dai drumul? A locui în trecut nu vă ajută! Verifică realitatea: prezentul este singurul lucru asupra căruia aveți stăpânire. Deci, acceptă lucrurile pe care nu le poți schimba. Depune un efort conștient pentru a face pace cu trecutul tău. O meditație simplă pentru a vă ajuta în această călătorie.

Balanță

Recunoaște nevoia de echilibru în viața ta. Aer liber. Lucruri de făcut în acest weekend: conectarea cu Mama Pământ. Luați o clipă pentru a admira frumusețea pe care natura o oferă – flori, păsări. Ai chef de o adunare comunitară? Luați în considerare o sesiune de yoga sau un picnic în parc.

Scorpion

Ascultați-vă corpul. Are propria intuiție. Învățând să asculți ce îți spune, se schimbă regulile de joc în călătoria ta către lumină. Conectați-vă cu templul corpului vostru. Faceți din acest obicei o practică dinamică.

Săgetător

Nu puteți obține un corp de vară cu ingrediente din cămara de iarnă. Este timpul pentru o actualizare dietetică. Mai puține grăsimi. Ceaiul de ghimbir și turmeric este o modalitate bună de a stimula sistemul. În ceea ce privește fructele și legumele, cel mai bine este să le consumi periodic.

Capricorn

Primăvara este aici și aduce cu sine posibilități infinite! Unde ești în călătoria ta? Care sunt lucrurile pe care dorești să le aduci la viață? Meditați la acest lucru la începutul zilei, astfel încât să puteți începe conștient să plantați semințele. Acest lucru vă va ajuta să vă orientați energia către ceea ce este cu adevărat important.

Vărsător

Dacă schimbarea este constantă, atunci de unde provine rezistența ta? Dă drumul ultimei fâșii de speranță, care te ține legat de trecutul tău. Dacă lucrurile nu se transformă așa cum ai imaginat, este pentru că sunt menite să fie mai bune. Ai încredere în virajul roții. Permite lucrurilor să se desfășoare în ritmul lor.

Pești

Poți să rezonezi sau nu cu credința cu care ai crescut și asta este în regulă. Acesta este timpul tău pentru a merge în lume și a explora. Vei fi surprins de ceea ce vei găsi. De asemenea, cărțile vă îndeamnă să vă conectați la templul corpului dvs. la un nivel mai profund. Luați în considerare meditația mișcărilor sau practicile precum yoga sau Tai Chi. Amintiți-vă, nu este vorba de a vă îndoi sau de a vă contorsiona corpul în posturi demne de Instagram. Este vorba despre descoperirea unui sentiment de casă în propria ființă.

Revista Presei