Horoscop, 30 noiembrie: Berbecii sunt gata să renunțe la secrete, iar Gemenii sunt susținuți de Neptun în descoperirea dragostei. Vezi ce spun astrele și despre tine

29 nov. 2020
Horoscop, 30 noiembrie: Berbecii sunt gata să renunțe la secrete, iar Gemenii sunt susținuți de Neptun în descoperirea dragostei. Vezi ce spun astrele și despre tine

Astrele aduc noi previziuni pentru cele zodiile horoscopului. Pentru mai multe zodii este o minunată zi în dragoste. Fie că vorbim despre un partener nou sau vechi, este timpul ca zodiile să își exprime sentimentele și să fie sincere atât cu ele însele, cât și cu oamenii iubiți.

Berbec:

Neptun te ajută să înțelegi de ce păstrezi atât de mult secrete – și ești gata să îți eliberezi adevăratul sine. Da, este un test, dar vei trece cu brio.
O lună plină a momentelor de conexiune magică aduce nume noi în viața ta.

Taur:

Amestecarea sentimentelor cu cariera este riscantă, dar luna te ajută să-l tragi în mod corect și orientat spre înainte. Așadar, nu întârzia o conversație.

Șansa de a te alătura unui grup creativ poate veni cu descoperirea unor talente ascunse.

Gemeni:

Ai strălucirea lunii pline plus energie personală pentru a cuceri oamenii, chiar și cei cu puncte de vedere total opuse.

Încrederea profundă este cadoul tău de la stele.

Norii dragostei se curăță în timp ce Neptun îți susține sentimente nehotărâte.

Este timpul ca Racii să poarte o discuție serioasă 

Rac:

Oricât de tare ai încerca să o ascunzi, inima bate pentru o persoană din viața ta, așa că este timpul pentru o discuție serioasă de dragoste.

Neptun sensibil pune în evidență adevărul. Fiind 100% cinstit cu tine însuți, în legătură cu banii, munca sau dragostea, poți să recapeți controlul vieții tale.

Leu:

Orice activitate cu un element de mister, de la intrarea în spectacole până la scrierea de povești de crimă, este în ton cu abilitățile tale de vedetă.

Planeta minții găsește o cale creativă pentru a te ajuta să duci mai departe o afacere.

Pasiunea se leagă de un vechi loc favorit al familiei.

Cu puțină ambiție și multă muncă, Fecioarele vor simți în sfârșit succesul

Fecioară:

La fiecare nivel al vieții, energia și ambiția cresc și te vei putea vedea într-un loc de top. Este nevoie și de multă muncă.

Venus îi ajută pe iubiți să se conecteze fără critici – spune cuvintele pe care partenerul tău are nevoie să le audă.

Balanță:

Te înconjori de oamenii potriviți la momentul potrivit.

Judecata la locul de muncă este și ea la fața locului și ești sfătuit să cauți mai adânc pentru a descoperi diamante îngropate.

Scorpion:

Poți avea încredere din nou în instincte. Ideile tale vor fi uimitoare săptămâna aceasta. Dacă ești îndrăgostit, poate fi greu de spus, dar mai ușor de arătat. Ești singur? -Sufletul tău pereche poartă culori sportive.

Săgetător:

Mercur te ajută să iei decizii clare și mature.

În dragoste, o lună a parteneriatului face legături neașteptate în locuri improbabile, dar fiecare parte din voi recunoaște o veritabilă legătură de dragoste. Norocul arată spre nord.
Capricorn:

Capricorn:

Găsești modalități creative de a convinge oamenii să te urmărească sau să completezii lacune în cunoștințe sau abilități.

Neptun te ajută să închei un moment de presiune emoțională – prin a exprima clar ce ai nevoie.

Vărsător:

O lună super-creativă te face sălbatic, mai puțin îngrijorat de ceea ce gândesc oamenii.

La locul de muncă, acest lucru te duce la un nivel de to

În dragoste, continuă să cauți. Partenerul pe care ți-l dorești este aproape. Dacă ești singur, cheia este într-un hobby practic.

Pești:

Ești din nou în ton cu ceea ce contează cu adevărat și este clar unde trebuie să mergi. În plus, Mercur te ajută să îți ordonezi prioritățile.