Horoscop. Aceste 6 zodii vor avea probleme mari. Vor repeta la nesfârșit aceste greșeli

01 oct. 2020
Horoscop. Aceste 6 zodii vor avea probleme mari. Vor repeta la nesfârșit aceste greșeli
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Horoscop. Fiecare zodie este diferită și are părțile ei bune și rele. Există însă o trăsătură care leagă nu mai puțin de jumătate dintre semnele zodiacale și aceea este incapacitatea de a învăța din greșeli. 

1. Horoscop Berbec

Pe un berbec te poți baza întotdeauna că va face ce îi ceri, însă nu te aștepta să o facă mereu așa cum trebuie, chiar dacă îi furnizezi instrucțiuni clare. Nativii Berbec sunt încăpățânați și doresc să aibă succes pe cont propriu în ceea ce realizează. Însă asta implică faptul că de cele mai multe ori nu îți va cere părerea și nu va asculta de ea chiar dacă i-o prezinți și chiar dacă știi cu adevărat mai multe.

Chiar dacă, la nivel declarativ, berbecii susțin că vor să învețe din propriile greșeli, în realitate, pentru ei asta înseamnă că nu au făcut niciodată o greșeală, ci că pur și simplu așa s-a întâmplat.

2. Horoscop Taur

Spre deosebire de berbeci, taurii își doresc s ăînvețe din greșelile lor și recunosc atunci când fac un lucru greșit. Chiar dacă în teorie au intenția sinceră de a remedia o situație, în realitate lucrurile stau diferit.  „Asadar, Taurii sunt si ei destul de incapatanati si, daca li se pare ca ceva nu se potriveste exact cu ceea ce au in minte, cand vine vorba de greseli, ei vor ignora orice sfat si vor face in continuare lucrurile asa cum considera ei ca este mai bine.

3. Horoscop Balanta

Balantele au o personalitate interesanta. Nativii Balanta sunt amabili cu anumite persoane, in timp ce judeca si critica alti oameni, acesta fiind defectul lor cel mai mare. De cele mai multe ori, latura prietenoasa a acestei zodii este doar o aparenta, in realitate Balanta ranind cu usurinta oamenii din jurul ei de nenumarate ori.

Acest lucru le dauneaza in timp, deoarece nimeni nu va mai avea incredere in amabilitatea lor.

4. Horoscop Sagetator

Sagetatorii invata intr-un final sa nu mai repete anumite greseli, insa pana nu le este foarte clar ce anume s-a intamplat, ei vor nega sau isi vor apara faptele. Nativii Sagetator petrec prea mult timp, incercand sa faca un lucru sa functioneze, cand acesta nu avea, de fapt, nicio sansa de la inceput,” notează floaredetei.ro. Săgetătorii nu renunță, ci fac orice pentru a rezolva tot ceea ce își propun. La final, când totul este un eșec, încearcă să se amuze de întreaga situație.

5. Horoscop Varsator

Vărsătorii nu se gândesc prea mult înainte să acționeze, motiv pentru care nu prea au șansa de a învăța din greșeli. În plus, acestora nu le place foarte tare să lucreze sau să se implice în situații care cer prea mult efort, astfel încât nu este deloc surprinzător că nu învață nimic din propriile erori.

6. Horoscop Pesti

Spre deosebire de celelalte zodii despre care am discutat până acum, peștii unt sensibili și se gândesc mult atunci când comit o greșeală. Ajung chiar să se considere persoane neplăcute, iar reacția lor nu face decât să arate că, în general, își plâng foarte mult de milă.

Totodată, Peștii adoră să facă greșeli, nu să învețe din ele. În plus, ei aleg să facă totul într-un mod dramatic, deoarece le place și atenția.