Horoscop: Aceste zodii se iubesc, dar nu vor putea fi niciodată împreună. Vezi ce relații trebuie să eviți

21 sept. 2020
Horoscop: Aceste zodii se iubesc, dar nu vor putea fi niciodată împreună. Vezi ce relații trebuie să eviți
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți sentimente foarte puternice față de o persoană, dar totodată să simțiți că o relație cu acea persoană aproape că este de la început sortită eșecului?

Motivele pentru acest lucru pot fi multe. Nepotrivirea de caracter și așteptările diferite sunt câteva dintre aceste motive. Și influența zodiacului poate juca un rol aici. Există anumite perechi de zodii care nu vor putea fi niciodată împreună pe termen lung, deși sentimentele dintre ele sunt foarte puternice.

Berbec

„Se cunoaște deja faptul că nativii din zodia Berbec sunt extrovertiți și plin de viață tot timpul. Un nativ din această zodie nu va fi niciodată compatibil cu un nativ introvertit precum un Capricorn sau chiar un Rac. Plus de asta, se pare că nici o relație între berbec-berbec nu funcționează prea bine.

Taur

Deși la început o relație cu un vărsător ți s-ar părea o ideea bună, cu timpul îți vei da seama că a fost o ideea proastă. Nativii din zodia Taur nu vor fi niciodată compatibili cu nativii din zodia Scorpion, Vărsător și chiar și cu cei din zodia Leu.

Gemeni

Nativii născuți în zodia Gemeni sunt foarte atrași de istețimea nativiilor din zodia Fecioară. Plus de asta, se pare că aceștia sunt atrași și de nativii din zodia Pești, dar acest lucru nu înseamnă că vor putea forma vreodată o relație,” notează yve.ro.

Rac

Într-o relație cu un Berbec, Racului i se va părea tot timpul că pământul de sub picioare e instabil. O relație de lungă durată între aceste zodii este aproape imposibilă, din cauza trăsăturilor diferite de caracter. Pe de-o parte, racii sunt familiști și stabili, iar pe de cealaltă parte, berbecii sunt instabili și impulsivi.

Leu

Pentru Lei, o relație cu Taurii sau Scorpionii este ca o provocare continuă. DIn cauza faptului că toți acești nativi sunt destul de încăpățânați, o relație de iubire nu este, poate, cea mai bună decizie.

Fecioară

Dacă ești în zodia Gemenilor sau a Săgetătorului, o relație cu o Fecioară nu este cea mai bună idee, din cauza percepțiilor extrem de diferite.

Balanță

„Balanțele nu vor avea niciodată o relație de iubire cu nativii din zodia Rac și Capricorn. Din cauza faptului că balanțele sunt firi destul de sociabile, iar racii sunt mai legați de o anumită rutină, această relație nu poate avea loc niciodată.

Scorpion

Scorpionii nu vor fi compatibili niciodată cu nativii din zodia Vărsător, dar nici cu nativii din zodia Leu. Din cauza faptului că aceștia își doresc să aibă tot timpul dreptate, o relație între ei nu ar fi tocmai potrivită.

Săgetător

Nativii născuți în zodia Săgetător nu au aceleași idei pentru viitor și nu găsesc niciun punct comun cu nativii din zodia Pești și zodia Fecioară. Săgetătorii vor fi nemulțumiți de instabilitatea Peștilor și de faptul că fecioarele își apără prea tare interesele.

Capricorn

Nativii care sunt cei mai puțini compatibili cu capricornii sunt balanțele și berbecii. Pe capricorni îi deranjează foarte tare firea impulsivă a berbecilor și de asemenea, îi vor deranja mare parte din timp atitudinea balanțelor.

Vărsător

Deși relația lor poate părea perfectă la prima vedere, nativii din zodia Vărsător nu sunt compatibili cu nativii din zodia Taur și Scorpion. Nativii născuți în zodia Scorpion sunt la fel încăpățânați ca nativii din zodia Vărsător, iar taurii sunt prea duri.

Pești

Nativii din zodia Pești nu vor avea niciodată o relație bună cu gemenii, din cauza faptului că li se pare că aceștia sunt prea vorbăreți. Plus de asta, nici săgetătorii nu sunt deloc pe placul nativiilor din această zodie,” adaugă yve.ro.