Horoscop Alina Bădic 13-19 septembrie. Zodiile care vor primi propuneri de la oameni foarte importanți. Grijă mare la ceea ce răspundeți

14 sept. 2020
Horoscop Alina Bădic 13-19 septembrie. Zodiile care vor primi propuneri de la oameni foarte importanți. Grijă mare la ceea ce răspundeți

Horoscop Alina Bădic 13-19 septembrie. O săptămână în care Mercur își face prezența mai mult ca oricând. Zodiile vor avea parte de multe provocări și perioade delicate. Pentru unii nativi, va fi cu noroc, dar alții trebuie să aibă mare grijă pentru că vor fi puși la grele încercări.

„Un Mercur agresat astăzi de clusterumul aflat în Semnul Capricorniului, în schimb Soarele perfect aspectat de aceste conjuncții pe semne de Pământ, Neptun opus cu Soarele pe axa Fecioară-Pești, Venus cuadratură Uranus, conjuncție Uranus-Mercur, aspecte care vorbesc despre tot ceea ce ne poate ajuta să ne depășim condiția actuală, defectele, punctele sensibile. Cum să punem punctul pe i în situații critice și cum să activăm factorul de noroc acolo unde soarta ne surâde”, a spus Alina Bădic,  în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade” de la B1 TV.

Horoscop Alina Bădic 13-19 septembrie

Alina Bădic a explicat și într-o postare pe pagina ei de facebook, cum se prezintă planetele zilele acestea și cum ne influențează pe fiecare dintre noi, dar și ce învățăminte trebuie să tragem.

Prezența Soarelui în semnul Fecioarei devine deosebită zilele acestea, prin opoziția de mare forță pe care o face cu Neptun, aspect care obligă explicit la reglarea conturilor cu propriile confuzii, frici si tulburări… care în esență ne îndepărtează de adevărata liniște interioară.

De unde vin și încotro mă duc? Aceasta ar fi întrebarea… în acea zonă în care suntem vulnerabili prin slăbiciune, acolo unde ne este cel mai greu să luptăm cu noi înșine… primim sugestia de a corecta cu înțelepciune.
Ce ne explică simbolul sabian al gradului Neptunian acum?

„Un om bolnav zace la baza unei mari cruci de piatră, cu un ogar alergând în depărtare. Un maestru instruindu-și discipolul. Un om zace într-un pat, cu un nor cenușiu întunecat deasupra sa. Camera sa este tot întunecată și mohorâtă. Totuși, orizontul este luminos.” Așadar, câteva zile în care sfatul unui duhovnic sau al unui ghid spiritual ne poate ajuta să depășim momente de tristețe copleșitoare, de lucruri sumbre, care pot vei către noi pentru a ne bloca buna dispoziție și inspirația.

Ideea unei cruci la care să ne raportăm atunci când simțim o amenințare de orice natură ar fi lucrul cel mai indicat. Nu căutați rezolvarea în altă parte în acest moment, pentru că șansa identificării problemelor care ne conectează cu partea întunecată, mai exact lipsa aprecierii forței vieții din cauza unor așa zise probleme… nu va veni în această perioadă din altă parte. Nu ignorați sfatul simbolului, acela de a înțelege că oricât de mult ne-ar tulbura anumite probleme… orizontul este totuși foarte promițător.

Filozofia momentului constă în alegerea corectă a atitudinii pe care trebuie să o avem în fața oricărei provocări sau supărări.
Speranță sau Deznădejde? Optimism sau pesimism? Credință sau depresie? Echilibru sau haos? Încredere sau Suspiciune? Dumnezeu sau abordare umană? Ce alegem?…, a scris Alina Bădic.

Horoscop Alina Bădic 13-19 septembrie. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Săgetător

„Moment de mare forță săptămâna următoare din punct de vedere al luării unor decizii importante în plan profesional. Pot apărea anumite propuneri, pot apărea oameni de calibru din punct de vedere al statutului social, care v-ar putea propune lucruri importante. Este foarte important să înțelegeți faptul că ați putea intra în tot felul de acțiuni de forță. Cu cât sunt mai de forță, cu atât este mai bine”, a spus Alina Bădic. Detalii pentru fiecare zodie în parte AICI.

Revista presei