Horoscop Astro Ina Lorelei 14-20 septembrie. Cele mai complexe previziuni pentru fiecare zodie în parte: carieră, bani, dragoste

15 sept. 2020
Horoscop Astro Ina Lorelei 14-20 septembrie. Cele mai complexe previziuni pentru fiecare zodie în parte: carieră, bani, dragoste

Horoscop Astro Ina Lorelei 14-20 septembrie. Astrologul Mari Tifrea, cunoscută mai mult ca Astro Ina Lorelei realizează cele mai complexe previziuni ale săptămânii. Aceasta le postează și pe pagina ei de facebook, unde vine mereu cu sfaturi și previziuni pentru toți cei care o urmăresc.

Astro Ina Lorelei este și maestru reiki, iar cei care sunt interesați de o astrogramă personalizată se pot programa la numărul de telefon 0729970379.

Redăm mai jos previziunile lui Astro Ina Lorelei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Astro Ina Lorelei 14-20 septembrie

BERBEC

Berbecii isi incep saptamana constientizand ca ii asteapta o posibila destablizare a veniturilor, deoarece , asa cum spuneam inca de saptamana trecuta, au o lunga lista de cheltuieli.

In functie de povestea de viata, acestea pot fi legate de:
– Copiii lor. Se vor purta si negocieri , despre ceea ce este important si trebuie cumparat;
– Persoana iubita si relatia de iubire. Aici se pot face investitii de toate felurile. De la cadouri, investirea in articole vestimentare pentru a fi pe plac persoanei iubite, locatii pentru intalniri, concedii, iesiri impreuna cu persoana iubita etc.;
– Recreere, iesiri, rasfat pentru si alaturi de persoane dragi sufletului lor;
– Investitii pentru a-si putea sustine capacitatea de creatie si simtul artistic.

In alta ordine de idei, se continua acomodarea, in unele cazuri, la cerintele si solicitarile persoanei iubire. Dar aici se poate intra serios in conflict, mai ales daca persoana iubita da dovada de egoism, lipsa de intelegere, solicita prea multa atentie, timp.

La nivel profesional, se poate spune ca lucrurile pot fi analizate mult mai lejer, mai degajat, fara amplificari exacerbate a unor situatii, cuvinte, emotii.

Este o nevoie marita in ceea ce priveste manifestarea diplomatiei, intelegerii, punerii in locul celuilalt, recunoasterii meritelor profesionale a celor din jur.

Aici pot fi provocari, carora, Berbecii le pot face fata, sau nu.
Deci tot ce tine de relatii, asocieri, colaborari, stabilirea dreptatii, relatii interumane in general, reprezinta provocare!
Tocmai de aceea, diplomatia este singura care poate face diferenta.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Berbecului. Harta personala face si aceasta diferenta.

TAUR

Taurii isi pot incepe saptamana analizata intr-un posibil conflict cu familia, membrii familiei.
Sau cu probleme legate de tot ceea ce tine de casa, spatiul de locuit, locul intim si personal, proprietati, discutii legate de toate acestea.

La unii Tauri pot fi certuri si discutii, la altii pot fi defectiuni si tot felul de alte probleme legate de casa lor, la altii pot fi neplaceri legate de proprietati.

Cate povesti de viata, tot atatea situatii.
Insa, toate sunt legate de familie, intelegerea dintre membrii familiei ce poate fi serios afectata si tot ceea ce tine de casa si spatiu intim si personal.

Atentie ca se pot face reprosuri , caci aspectele sunt alimentate de puternice energii de Foc, deci totul este inflamat!
Atentie si la sursele de curent si defectiuni ce implica sursa de energie electrica.

Isi gasesc linistea, pacea si relaxarea ori alaturi de persoana iubita ce nu este neaparat nevoie sa fie foarte aproape (poate fi o relatie de iubire la distanta), ori alaturi de ai lor copiii ce le distrag atentia prin joaca si distractie, ori dansand, pictand, scriind poezii sau lucrand la diverse chestii ce tin de simt artistic si creativitate.

Aceasta este oaza de liniste si relaxare.
In relatia cu un colectiv de munca sunt calmi, plini de tact, diplomatie si toleranta.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Taurului. Harta personala face si aceasta diferenta.

GEMENI

In prima zi a saptamanii analizate, Gemenii nu sunt avantajati pe tot ceea ce inseamna comunicare, oferirea unor servicii, deplasari drumuri scurte, rezolvarea unor acte si documente.
Aici pot fi blocaje, neantelegeri si/sau ghinioane de tot felul.

Este necesar a se evita viteza in cazul in care se sofeaza sau, daca este posibil, amanarea unor deplasari.
Intreaga saptamana este bine sa fie atenti la comunicare, caci pot fi catalogati de cei din anturajul apropiat ca fiind aroganti, greu abordabili sau chiar nervosI, irascibili, fara prea mult chef de vorba.

Nu este o saptamana tocmai nimerita pentru comunicare si intelege, diferitele sicane, neantelegeri, blocaje si alte probleme putandu-le strica starea de bine.

Inca au resurse financiare si diferite surse de venit, cu oarecare fluctuatii.
Per total, situatia este buna.
Cheltuielile insa au fost si pot fi in continuare destabilizatoare.
Desi s-a atenuat mult dorinta lor de a cheltui si de a se rasfata, atat pe ei cat si pe cei dragi.

Au , in aceasta saptamana, o anume chibzuinta, chiar daca inca isi mai doresc o serie de chestii pentru ei, pentru cei dragi, pentru casa si modernizarea casei.

Insa, tocmai fluctuatiile financiare sau cheltuielile mari din ultima perioada ii face sa se gandeasca de doua ori inainte de a se hotari sa faca sau nu o achizitie.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Gemenilor. Harta personala face si aceasta diferenta.

RAC

Racii isi incep saptamana analizand si tragand concluzia ca orice le trece prin gand a face sau demara, implica si o cheltuiala destul de serioasa.

De aceea, oarecum constransi de buget, vor taia si respective vor prioritiza ceea ce este important si nu suporta amanare, tinand cont si dorind totodata sa nu ramana descoperiti d.p.d.v.financiar.

Daca au bani dati cu imprumut, se pot isca unele neplaceri, fiind greu de recuperat in saptamana analizata.
Oricum si in orice fel, factorul bani va fi un subiect si o preocupare a saptamanii analizate.

Cu provocari : de a alcatui o lista a urgentelor, de a incerca sa stranga banii dati cu imprumut daca este cazul dar fara prea mare succes, de a trasa niste directii si chiar planuri si proiecte mai mari sau mai mici, tinand cont de posibilitatile financiare si de cum si in ce fel le pot sustine.

Planeta Marte este in tranzit in Berbec, dar intrata in retrogradare.
Ii sprijina in continuare in plan socio-profesional cu suficienta energie, dar estompeaza mult din graba, irascibilitate, dorinta de a se intampla lucrurile instant.

Lasa loc negocierilor, intelegerii, analizarii unor comportamente, situatii, colaborari, situatii interumane in general, putand vedea unde s-a exagerat.

Casnicia Racilor, intelegerea cu partenerul oficial nu a fost sub cele mai bune auspicii pentru acestia, dar este loc in saptamana analizata de discutii, reevaluari, in asa fel incat sa se poata ajunge la un consens bun pentru ambele parti.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Racului. Harta personala face si aceasta diferenta.

LEU

Leii pot fi provocati in ziua de luni a spatamanii analizate in sfera socio-profesionala intr-un mod in care li se poate activa instant ego-ul.

Iar pe acest fond pot riposta , dorind sa isi apere imaginea profesionala, dorind ca totul sa fie clar si transparent.
Fara sa lase ceva sau pe cineva sa le afecteze in vreun fel modul si felul in care isi indeplinesc si asuma responsabilitatile profesionale.

Daca vor apela la tactul si diplomatia adusa de catre tranzitului mercurian in zodia Balantei, vor incheia repede conflictul, punctand plini de tact ceea ce este de punctat.

Daca se vor lasa luati de val, se poate “prepara” urgent o situatie tensionata, cel putin.
Lucrurile se mai linistesc dupa ziua de luni.

Ramanand totusi, ceva, acolo, in suflet. Ceva ce ii poate macina intreaga saptamana.
Dar ii va ajuta totodata sa se repozitioneze d.p.d.v.profesional, putand alege mai clar si poate si mai impacati, ceea ce vor si isi doresc sa implementeze la locul de munca, sau cum sa isi duca la indeplinire responsabilitatile sau chiar sa aleaga sa faca lucrurile in mod diferit.

Este o saptamana in care , din mers, vor regla, implementa si de ce nu, in unele situatii si povesti de viata, toate acestea vor duce la luarea unor noi si importante hotarari profesionale.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Leului. Harta personala face si aceasta diferenta.

FECIOARA

Fecioarelor, in saptamana analizata, le este recomandata precautia in tot ceea ce este legat de :

– Deplasari drumuri lungi si/sau in afara tarii;
– Relatia cu strainatatea, ce poate fi ingreunata;
– Relatia cu institutiile , poate fi si aceasta ingreunata. Daca asteapta raspunsuri, solutionari, nu sunt chiar cele mai bune aspecte in sensul acesta;
– Relatia cu sefii si/sau cu cei ce le supervizeaza activitatea sta sub semnul conflictului, mai ales ca lucrurile pot fi luate la modul mult prea personal, iar ego-ul este sensibilizat;
– Examenele, de orice fel, nu sunt avantajate;
– Informatiile pot fi intelese si asimilate mai greu;

Daca se pot menaja tinand cont de toate aceste recomandari, starea lor de bine va fi si aceasta menajata .
De asemenea, dese momente de pauza sau relaxare sunt binevenite.

Inca primesc energie si tonus suplimentar, prin tranzitul Soarelui in casa lor 1, a personalitatii, fortei si vitalitatii.
Au claritate vis-à-vis de tot ceea ce isi doresc sa realizeze, traseaza directii noi, se organizeaza exemplar. Acum, mai pot avea si tot felul de provocari , stim cu totii ca este un an marcat de asa ceva (provocari, intarzieri, ghinioane, blocaje). Rabdarea ne este tuturor pusa la incercare, deci nici zodia Fecioarei nu este scutita.

Dar au un tonus bun, o vitalitate pe masura, in asa fel incat sa poata rezolva toate provocarile saptamanii.
Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Fecioarei. Harta personala face si aceasta diferenta.

BALANTA

Balantele au o saptamana in care vor purta negocieri cu cei din familie.
Mai ales ca isi doresc a face o serie de lucruri.

Schimbari, achizitii, pregatiri pentru sezonul rece, ordine si curatenie, igienizare, deci pot fi mai mult decat preocupate de indeletniciri cu acest specific.

Si atunci, pot mobiliza intreaga familie in acest sens, fiind nevoie, pe alocuri, de a purta adevarate tratative pentru a obtine ajutorul de care au nevoie.

Cu cine nu se pot intelege, este posibil sa isi iasa din fire, deci bine ar fi sa nu fie provocate, ci lasate sa gandeasca si sa traseze programul si ordinea in care lucrurile se vor face, caci sunt asa cum le stim.
Atente la detalii, meticuloase si preocupate intotdeauna de aspect, forma.

Deci treaba, prin preajma lor, nu se face oricum.
Iar lucrurile nu au cum sa iasa decat foarte bine.
Dupa, pot gandi adevarate forme de rasfat, dorind sa se relaxeze, sa faca ceea ce le aduce bucurie.
Pe langa, se vor bucura si de rezultatul muncii si efortului depus.

Care poate fi unul considerabil, dar rezultatul le va fi atat de mult pe plac, incat vor uita ce pret a avut, si la propriu si la figurat.

Provocarea saptamanii, provocarea neplacuta a saptamanii se poate regasi in unele prietenii.
Aici pot fi usor irascibile, cu un ego destul de sensibilizat, asa ca se pot astepta la unele altercatii cu prietenii/prietenele lor.
Daca prieteniile sunt unele solide, atunci ar trebui sa nu fie afectate.
Pana la urma, din diferente de opinii pot iesi lucruri destul de bune.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Balantei. Harta personala face si aceasta diferenta.

SCORPION

Scorpionii, intreaga saptamana, este bine sa aiba grija la imaginea socio-profesionala, deoarece le poate fi afectata.
Orice greseala poate capata proportii.

Sau pot fi solicitati mai mult decat pot face fata, de aceea le este recomandata o organizare exemplara si bineanteles, atunci cand solicitarile depasesc limitele a ceea ce pot duce si bifa, este bine sa spuna stop sau nu.
Programul saptamanii, la inceput, nu pare atat de incarcat.

Dar acesta se poate complica, cu diverse chestii marunte dar care cer timp si energie din partea lor, fiind perceput sau devenind din aceasta cauza, incarcat.

Intr-o alta ordine de idei, este o saptamana cum nu se poate mai buna pentru a incerca sa se odihneasca mai mult, evitand factorii care ii streseaza sau care le alunga somnul si linistea.
Relatiile lor, de orice fel, pot avea usoare vulnerabilitati.

Si se pot lua la modul mult prea personal afirmatii si/sau situatii.
De aceea, recomandarea calduroasa a saptamanii este de a avea grija la exprimare, la odihna si implicit starea de bine, la comportament profesional si la tot ceea ce inseamna relatii interumane. Toate acestea fiind marcate de o energie usor destabilizatoare.

Lor le este foarte bine cand stau retrasi, pe margine, observand, avand imaginea de ansamblu (parte integranta a naturii si structurii lor, dealtfel).
Este o saptamana care in genul acesta ar fi nimerit a fi abordata…

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Scorpionului. Harta personala face si aceasta diferenta.

SAGETATOR

Sagetatorilor le este drag sa stea la locul de munca, unde, de altfel, au si foarte multa treaba, solicitari, responsabilitati.
Pentru cei carora le iese organizarea si pentru cei ce rezoneaza perfect cu un perfectionism ce le este pus la indemana de catre Univers in sfera profesionala, este o perioada de recunoasteri profesionale, de progrese semnificative d.p.d.v.profesional, de aprecieri din partea colectivului de munca.

Multi Sagetatori pot fi avansati in functie, pot fi recompensati mai bine financiar, deci pot avea surpriza placuta a unei mariri de salariu.

Ce le poate altera si strica aceasta stare in saptamana analizata si unde este bine sa fie atenti :
– La controale, de orice fel. Controale ale unor organe de control din afara sau controale din partea persoanelor care le pot controla/verifica/superviza activitatea;
– La conflict de idei cu persoane de la locul de munca. Atatia oameni, tot atatea caractere si respectiv comportamente. Din aceasta cauza, cu unele persoane ce fac parte din colectivul lor de munca, pot ajunge nu neaparat la un conflict de idei, ci la neantelegeri, mai mici sau mai mari. Mai ales ca Sagetatorii au chef de treaba, de curatenie, de ordine, de igienizare (aceasta stare fiindu-le cacateristica mai demult), posibil sa nu fie pe plac tuturor.

Gasesc o foarte mare relaxare in discutii cu prieteni/prietene dragi.
Este un plus considerabil al saptamanii analizate.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Sagetatorului. Harta personala face si aceasta diferenta.

CAPRICORN

Capricornii au o saptamana in care aleg sa nu isi consume energia cu oricine si in orice fel.
De aceea, efectiv vor refuza sa dea curs apropo-urilor, sarcasmelor, provocarilor, rautatilor de care nu duc lipsa in ultimul timp.
Le vor lasa sa treaca pe langa ei.

Iar ei, in tot acest timp, linistiti si detasati, vor savura un articol important, o carte pe care nu ar mai lasa-o din mana, un documentar interesant sau orice altceva aduce un plus de valoare vietii lor. Refuzand cu buna stiinta orice altceva.
Putem avea Capricorni care sa doreasca sa calatoreasca, in functie de povestea de viata, si in afara tarii.

Cu toate regulile de precautie ce au legatura cu aceasta pandemie, se poate face si acest lucru.
Putem avea Capricorni ce iau in calcul sa invete ceva nou.
Ca autodidacti sau in cadru organizat.

In orice forma prefera si isi permit, este ceva le aduce o foarte mare bucurie si implinire.
Inca au de facut o serie de treburi legate de casa, gospodarie, pregatiri pentru sezonul rece.
Aici mai pot fi unele impedimente, dar o scot la capat, caci au determinarea necesara data cadou de catre Univers la nastere, deci pe viata.

Intr-o alta ordine de idei, pot avea solicitari financiare din partea copiilor si/sau a persoanei iubite.
Eh, aici vor negocia, caci risipitori nu au fost niciodata!

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Capricornului. Harta personala face si aceasta diferenta.

VARSATOR

Varsatorii atrag in continuare oportunitati si situatii norocoase, chiar daca de ei depinde pana la urma daca acestea sunt fructificate sau nu, poate si printr-un efort si o determinare, ambele, considerabile.
Caci asa este si a fost intreg anul 2020.

A cerut eforturi sporite, din absolut toate punctele de vedere.
Desi dotati in aceasta saptamana cu mult tact si diplomatie, atentie totusi, ca in unele colaborari, asocieri si relatii interumane, li se poate activa instant ego-ul.

Si pot lua cuvinte, intamplari si situatii la modul mult prea personal.
Si evident ca pot raspunde in felul lor, furtunos, fara a lasa drept de replica, exact ca o rafala de vant, puternica.
Poate calmul, retragerea, introspectia, toate acestea le-ar fi mult mai utile decat a da curs unor provocari.
Care nu vor lipsi in saptamana analizata.

Acestea vor fi, in unele povesti de viata, chiar din belsug.
Insa, atitudinea lor poate face diferenta.
Atentie mai ales in cazul Varsatorilor casatoriti, caci sotul/sotia le poate altera in mod instant starea de bine.

Un alt motiv de ingrijorare si/sau de irascibilitate, de nemultumire, de motiv de a tranti si bufni poate veni din faptul ca unele lucruri marunte nu le ies in saptamana analizata : acte, tranzactii, achizitii, deplasari drumuri scurte, o buna intelegere cu un anturaj apropiat.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Varsatorului. Harta personala face si aceasta diferenta.

PESTI

Energia saptamanii analizate ii sprijina si invita totodata pe cei nascuti in zodia
Pestilor sa nu puna atat de mult pret pe faima, renume, imagine.
Ci pe a cauta modalitati de castiguri financiare multe, din mai multe directii, chiar daca nu pe masura potentialului si stralucirii lor profesionale.

Dar adunate, pot reprezenta ceva multumitor.
Toata aceasta situatie mai comporta si unele provocari si lectii, gasirea unor posibilitati acolo unde nu le sunt oferite chiar pe tava.

Este genul acela de ambitie si indarjire care ii face sa incerce orice.
Iar acel nimic, acel “orice” le poate aduce surprize neasteptat de placute.
Ce concluzie se poate trage?

Ca oportunitati si situatii norocoase exista, dar nu sunt tocmai la indemana, ci le este necesara perspicacitate, prezenta, actiune, dorinta de a aborda orice subiect/situatie profesionala chiar daca pare ca nu este pe masura pregatirii si asteptarilor.
Ego-ul si vanitatea, ambele prezente ca nuante energetice ale saptamanii, pot induce in eroare daca se rezoneaza cu ele.
Situatiile norocoase ale saptamanii nu sunt neaparat pompoase si in niciun caz nu mangaie orgoliul.

Dar pot ascunde reale si bune posibilitati de ceea ce se cheama munca si rasplata pe masura.
Chiar daca nu se vor regasi nici una nici alta pe prima pagina a vreunei reviste sau in vreun clasament de top.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Pestilor . Harta personala face si aceasta diferenta.