Horoscop Astro Ina Lorelei 7-13 septembrie. Cele mai detaliate previziuni pentru fiecare zodie în parte. Nativii care vor avea probleme săptămâna aceasta

07 sept. 2020
Horoscop Astro Ina Lorelei 7-13 septembrie. Cele mai detaliate previziuni pentru fiecare zodie în parte. Nativii care vor avea probleme săptămâna aceasta
Photo by Josh Rangel on Unsplash

Horoscop Astro Ina Lorelei 7-13 septembrie. O săptămână care rezervă multe surprize zodiile. Ne aflăm în luna septembrie când este bine să terminăm ce am început și să ne pregătim de nou, din octombrie. Săptămâna aceasta nativii trebuie să aibă mare grijă pentru că po avea probleme.

Horoscop Astro Ina Lorelei prezintă cele mai detaliate previziuni ale săptămânii 7-13 septembrie pentru fiecare zodie în parte din toate puntele de vedere: carieră, dragoste și bani.

Iată Horoscopul Astro Ina Lorelei 7-13 septembrie pentru fiecare zodie în parte

Horoscop BERBEC

In primele doua zile ale saptamanii analizate, planul financiar este bine aspectat si lasa loc generarii unor venituri bune si foarte bune, dar si punerii in valoare a talentelor personale, priceperii, pregatirii profesionale.
Toata saptamana analizata Berbecii sunt siguri pe ei, iar cei ce au o experienta profesionala solida, cu atat mai mult.
Berbecii tineri actioneaza, pun baze, se pregatesc, se orienteaza d.p.d.v.profesional, isi construiesc imaginea, tinand cont de toate amanuntele.

Desigur ca nu toate merg pe roate, insa , atitudinea lor este una plina de siguranta, care are ca baza tot ceea ce au acumulat d.p.d.v.profesional pana in acest moment.

Cu cat baza este mai solida, din toate punctele de vedere, cu atat le aduce un cat mai mare confort sufletesc in ceea ce priveste profesia, drumul profesional si viitorul lor profesional.

In ceea ce priveste segmentul sentimental, al emotiilor si al iubirii, aici le paseste planeta Venus, tranzitand Leul, ca si zodie si aducand din plin ambele feluri de energii ale zodiei respective.

Pe de o parte aduce caldura, generozitate, grija pentru persoana iubita.
Pe de alta parte, poate lasa loc si unor tensiuni daca se rezoneaza cu energiile mai putin bune ale zodiei Leu si se gandesc doar la ei, netinand cont si de nevoile persoanei iubite.

Poate fi pasiune si atractie, apoi distantare si nepasare, ceva ce cheama dar si respinge, datorita unor elemente ce nu se pliaza perfect pe nevoile si preferintele Berbecilor.

Insa, planeta Mercur in Balanta lasa loc negocierilor, diplomatiei, calmului, dispozitiei catre un dialog al carui rezultat sa fie convenabil pentru toata lumea.

Spre sfarsit de saptamana, Berbecii se pot astepta la o lunga si/sau consistenta lista de cheltuieli.
Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Berbecului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop TAUR

Primele doua zile din saptamana analizata, reprezinta pentru Tauri relaxare si un deosebit sentiment de pace, caldura sufleteasca, atasament si recunostinta fata de persoanele dragi si foarte apropiate din viata lor , persoana iubita si copiii lor.
Au chef de iesiri, de timp frumos petrecut alaturi de aceste persoane dragi sufletului lor, daruind cu multa generozitate gesturi, cuvinte, emotii transpuse in fapte, sentimente exprimate cat mai frumos.

Pe de alta parte, inspiratia si exprimarea artistica este una deosebita in aceste zile, mai ales pentru persoanele care lucreaza in medii artistice.

Cei ce au examene de dat, lucrari de predat, activitate personala de supervizat de catre superiori, aceste doua zile de inceput de saptamana sunt cum nu se poate mai benefice.

Daca au de rezolvat unele lucruri si depind de institutii, la fel, sunt doua zile in care este de actionat in acest, deoarece sansele cresc considerabil pentru a primi sau obtine ceea ce le este necesar : avize, raspunsuri, rezolvari.
Intreaga saptamana este plina de caldura si generozitate fata de aproape toti membrii familiei.

Cu posibilitatea ca fata de unii dintre membrii familiei sa fie un pic mai indiferenti sau nu neaparat preocupati de a le face pe plac, depinde foarte mult de istoricul relatiei.

Insa, diplomatia este una accentuata in saptamana analizata, asa ca se poate ajunge repede la o intelegere, mai ales daca se ia in calcul comunicarea.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Taurului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop GEMENI

Gemenii isi incep saptamana cu impliniri sufletesti alaturi si prin membrii dragi ai familiei lor.
Au motive de sarbatoare unii, in felul acesta adunand laolalta toti membrii familiei sau fiind alaturi de acestia prin tot felul de evenimente, simtindu-se mandri, fericiti, relaxati si plini de optimism.

Altii isi petrec pur si simplu timpul alaturi de familie sau bifeaza tot felul de treburi casnice alaturi si in armonie cu cei din familia lor, iar acest lucru le aduce multa satisfactie, bucurie, liniste, siguranta pe de alta parte, depinde , sigur, de specificul povestii de viata.

Dar toti, in aceste doua zile de inceput de saptamana au, chiar tot atat de diferite cate povesti de viata, momente si motive de bucurie si implinire alaturi de familia lor si membrii dragi ai acesteia.
Intreaga saptamana se pot purta discutii cu ai lor copii, gasind impreuna, mai ales daca exista probleme sau doar subiecte demne de luat in calcul si in discutie, cele mai bune solutii si cai de iesire.

De asemenea, prin prisma copiilor , acestia pot avea motive de mandrie si/sau reusita alaturi de ei, daca exista diferite forme de colaborare intre parinti Gemeni si copii.

Pentru cei ce sunt singuri sau au chef de flirt sau de facut noi cuceriri, este o saptamana buna in acest sens, putand fi interesanti si deosebiti in ochii persoanei respective.

Pe segmentul iubire, emotii, sentimente, este o saptamana cu provocari, cel putin.
Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Gemenilor. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop RAC

Pentru Raci se continua , cel putin in primele doua zile ale saptamanii analizate, o stare frumoasa, de gratie putem spune, in care toate planurile le-au iesit asa cum si-au dorit si le pot iesi in continuare.
Tot ceea ce si-au propus au rezolvat sau este pe cale de rezolvare.

Sunt preocupati sa se comporte fara repros, rezolvand in acest timp si tot ceea ce le este pe lista personala si profesionala, dar si ca planuri si demersuri importante pentru ei.

Sunt apreciati, bine vazuti, ajutati si sprijiniti de catre toate persoanele din anturaj.
Au in continuare sustinere astrala pentru deplasari, pentru rezolvarea actelor si documentelor, au in continuare sustinere pentru a face ordine, curatenie, igienizare, aerare a spatiilor prin aruncarea lucrurilor inutile si care poarta energii stagnante, improspatand aerul, spatiile si totul in jurul lor.

Au nevoie de a improspata si organiza spatiile din jurul lor, au nevoie de innoire si vor face acest lucru in orice fel, poate si iesind la shopping , nu doar facand curatenie.

In alta ordine de idei, toata saptamana au noroc de situatii in care isi pot suplimenta veniturile.
Atrag noroc, situatii, oportunitati , se pun in lumina favorabila, sunt bine vazuti si apreciati, iar aceste amanunte le influenteaza in bine latura financiara.

Atentie totusi in sfera profesionala, unde se mai pot isca tensiuni, solicitari, provocari.
Insa, saptamana analizata sprijina cu multa diplomatie si tact, deci se va putea ajunge mult mai repede si lejer la o intelegere convenabila pentru toata lumea implicata.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Racului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop LEU

O saptamana frumoasa d.p.d.v. profesional pentru Lei.
Adica se continua, cu o accentuare demna de luat in seama si folosit, mai ales in primele doua zile ale saptamanii analizate, sanse profesionale noi.

Pentru cei ce isi cauta un nou loc de munca este de cautat, aplicat, lasat Cv-uri oriunde se poate, caci isi pot gasi un nou loc de munca si o noua situatie profesionala buna si foarte buna.

Pentru cei ce au un loc de munca stabil, se poate bifa , de la o ascensiune profesionala, pana la rezultate remarcabile care si lor le aduce satisfactii profesionale care ii va face increzatori si siguri pe ei.
Mai ales pentru cei ce au avut altercatii cu sefii si/sau cu persoanele care le-au controlat activitatea, aceste realizari profesionale le readuce sau le creste considerabil stima de sine.

Isi gasesc, pe astfel de tranzite, locul binemeritat d.p.d.v.profesional, isi gasesc aprecierea binemeritata d.p.d.v.profesional, dar, cel mai important, isi regasesc stima de sine, increderea in fortele lor si in potentialul lor minunat.
Este de asemenea o saptamana in care isi pot rezolva tot ceea ce au de rezolvat si care implica discutii, deplasari, intalniri, semnari de documente, rezolvarea unor documente.

Sunt buni vorbitori, dar mai ales plini de tact, diplomatie si dispusi catre intelegere, conciliere, gasirea unui numitor comun, in asa fel incat sa fie bine si avantajos pentru toate partile implicate.
Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Leului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop FECIOARA

O noua saptamana pentru Fecioare, in care energia adusa in dar de catre Univers este una speciala !
Sunt sprijinite cu stare de bine, cu incredere in propria persoana si in propriile forte, mai ales daca au ales sa urmeze cursuri noi sau sa citeasca lucruri noi care se pliaza perfect pe ceea ce lor le este necesar in aceasta perioada.

Dezvoltarea personala este de asemenea una considerabila, dorind si cautand tot ceea ce le este necesar pentru a se forma in asa fel incat sa se poata adapta la schimbarile pe care le-au traversat si care le-au scos din zona de confort.
Invitandu-le catre schimbare si innoire. Interioara, exterioara, de optica, de mentalitate, de pregatire, de intelegere.
Au fost vremuri deosebit de grele pentru Fecioare, din diferite motive: personale, profesionale sau ambele.

Dar atmosfera astrala prezenta este una ce le este Fecioarelor de mare ajutor, estompand , lasand in urma tot ceea ce le-au dat in foarte mult cazuri, intreaga viata peste cap.

Universul le vine in sprijin cu o energie ce poate nu le vindeca toate ranile, dar in mod sigur le alina mult…
Tot ceea ce comporta exprimarea emotiilor si sentimentelor, a bucuriei interioare si a starii de bine accesate de catre Fecioare, se transpune in arta, in relatia de iubire, in timp petrecut frumos alaturi de persoane dragi si nu in ultimul rand alaturi de ai lor copii.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Fecioarei. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop BALANTA

Balantele au o saptamana in care multumirea, implinirea, starea de bine, toate acestea, vor fi prezente in viata lor.
Alaturi de membrii dragi ai familiei lor pot avea cele mai frumoase si speciale momente ale saptamanii.
Ca se materializeaza acest aspect in iesiri, concedii, plimbari sau doar intr-o colaborare frumoasa pentru a bifa toate responsabilitatile ce tin de casa si familie, prea putin va conta.

Sau ca vor fi reusite ale membrilor familiei la care Balantelor sunt partase.
Cert este ca, indiferent de particularitatile situatiilor, Balantele se vor simti bine, relaxate, multumite, fericite.
Pot veni in intampinarea celor dragi cu tot felul de cadouri, atentii, dar si ele pot primi la randul lor, din partea celor dragi, astfel de semne de pretuire.

In continuare sansa veniturilor din surse doar de ele stiute este bine aspectata si sustinuta de catre Univers.
Atrag noroc, sansa, prosperitate.
Sunt avantajate mult pe tot ceea ce inseamna discutii, negocieri, consilieri ale unor neantelegeri, caci sunt dotate cu mult calm, tact, diplomatie.

Dar si dorinta de a fi bine pentru toata lumea, nedorind ca balanta sa incline intr-o parte sau in alta.
Ci sa fie intr-un perfect echilibru, in asa fel incat toata lumea implicata sa fie multumita, cu parte cuvenita ca avantaj, dreptate sau ce implica , in functie de particularitatile vietii.

Intr-o alta ordine de idei, li se recunosc niste merite in cadrul familiei lor, de parca ii lumineaza Universul pe cei din jur sa le vada, in sfarsit, adevarata valoare si Balantele sa fie pretuite pe masura !
Iar acest lucru le aduce o bucurie greu de transpus de catre mine in cuvinte…

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Balantei. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop SCORPION

Scorpionii au o saptamana, dar mai ales primele doua zile din saptamana analizata, in care pot constientiza foarte clar ca primesc din partea vietii, a Universului, fix ceea ce acestia au dat.

Munca lor, tenacitatea lor, timpul alocat unei pregatiri, notiunile si nuantele profesionale carora le-au acordat atentie deosebita, constiinciozitatea cu care au muncit si cu care s-au dedicat lucrului bine facut…toate acestea se intorc catre ei, exact in forma in care ei au facut-o.

Nici mai mult nici mai putin.
Vor simti, mai ales cu a lor capacitate mult pronuntata de percepere a lucrurilor la nivel subtil, ca beneficiaza de legea cauza-efect intr-un fel de necontestat.

Vin catre ei propuneri avantajoase.
Vin catre ei recunoasteri profesionale si relationale.
Vin catre ei posibilitatea de a incheia si semna contracte noi , alaturi de persoane deosebite si/sau se vor gasi in niste conjuncturi avantajoase, deosebite, benefice pentru ei.
Pot fi profesori, mentori, persoane care dau informatii cu multa pricepere, cunoastere, cu mult studiu la baza, dar si cu multa responsabilitate.

Iar toate aceste lucruri se vor vedea, simti si aprecia.
Iar in unele cazuri se vor materializa in cele mai avantajoase forme.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Scorpionului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop SAGETATOR

Pentru Sagetatori, sunt vesti bune pe latura profesional-financiara.
Mai ales in primele doua zile ale saptamanii analizate, acestia au motive de bucurie legate de bani, proiecte financiare, vesti bune ce poarta speranta si rezultate mult mai bune decat pana acum , d.p.d.v.financiar.
Si evident ca ii bucura nespus, mai ales ca a fost zodia mult incercata din acest punct de vedere.
Si o gura de oxygen si o redresare este cum nu se poate de bine venita.

Foarte mult a contat si conteaza ordinea, disciplina, prioritizarea lucrurilor importante in sfera profesionala.
In continuare este recomandat a se face curatenie, igienizare, ordine pana la cele mai mici detalii.
Este indicat a se arunca lucrurile inutile, ce poarta energie stagnanta, trista, apasatoare.
Spatiile se aerisesc la locul de munca si se aereaza prin aruncarea a ceea ce este inutil, vechi, ponosit.
Putina innoire nu strica, din absolut toate punctele de vedere.

Ceva, introdus in sfera profesionala, poate atrage, poate genera noroc, poate insufleti totul.
Concluzia? Sa se actioneze in continuare pentru ca totul sa fie curat, stralucitor, aranjat, cu nuante de nou, macar pe ici pe colo, caci totul influenteaza intr-un mod in care nici macar nu reusim sa percepem, dar putem vedea!
Sagetatorii cauta surse de inspiratie si in exterior, ceea ce nu este rau.

Pot gasi elemente si/sau idei de innoire oriunde : intr-un articol, intr-o imagine, intr-o iesire la cafea, intr-o drumetie sau intr-o simpla discutie.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Sagetatorului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop CAPRICORN

Se continua pentru Capricorni inca o saptamana deosebit de benefica si frumoasa, mai ales in primele doua zile ale saptamanii analizate, in care acestia pot scrie o noua si deosebita pagina de iubire a vietii lor.
Isi traiesc viata frumos, caci este amprentata si influentata puternic de iubire, de sentimente frumoase si de exprimarea acestora.

Desi Capricornii pot fi uneori in control imprimat de structura nativa, nedorind sa arate tot tumultul emotional din sufletul lor, totusi, sunt energii care ii ajuta sa se deschida iubirii, emotiei, multumirii si recunoasterii meritelor persoanei iubite ce le-a adus in viata culoare si farmec.

Sunt si Capricorni care pot trai asemenea sentimente de multumire, emotie si implinire prin prisma copiilor.
Alti Capricorni traiesc aceste energii astrale atat de benefice prin prisma carierei sau preocuparilor artistice.
Iar cei mai norocosi si alesi, toate la un loc.

In orice fel, sunt zile si momente pe care nu le vor putea uita curand…
Desi nu lipsesc provocarile de la locul de munca si din relatia cu un colectiv de munca, starea lor interioara face diferenta in bine si nu se vor mai lasa atat de afectati ca in trecut.

In alta ordine de idei, este o saptamana care poarta amprenta norocului financiar.
Pot atrage venituri extrasalariale, asa ca este bine sa dea atentie si sa influenteze aceste aspecte bune.
Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Capricornului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop VARSATOR

Varsatorii incep o saptamana in care se reflecta , intr-un fel benefic sprijinit de catre Univers, preocuparea lor pentru viitor, pentru investitii, pentu siguranta financiara, dar si pentru a-si achizitiona fel de lucruri, obiecte sau chiar casa.
Nu exista persoana nascuta in aceasta zodie care sa nu isi doreasca mai mult !
Din toate punctele de vedere !

Traverseaza o perioada in care au fost amplu sprijiniti de catre Univers sa isi vada si sa isi bifeze, atat in ochii lor, cat si in ochii celorlalti, un potential cel putin deosebit.

Iar atmosfera astrala le da imboldul de a-si renegocia drepturile salariale, de a cauta ceva mai bun, de a pune mai mult pret pe atragerea si respectiv generarea veniturilor adiacente salariului.
De aceea, putem avea Varsatori care sa isi renegocieze drepturile.

Putem avea Varsatori care sa isi schimbe jobul pe unul mai bine recompensat financiar sau care sa poarte premize mult mai ofertante d.p.d.v.financiar.

Putem avea Varsatori care sa isi mai caute inca un job, o colaborare.
Putem avea Varsatori care isi reannoiesc interiorul casei, care isi achizitioneaza aparatura noua pentru a-si asigura un confort sporit, putem avea Varsatori care isi cauta o noua casa, un nou spatiu de locuit, toate acestea fiind benefice si amplu sprijinite de catre energia astrala deosebit de favorabila.

Toata saptamana sunt sprijiniti foarte bine pentru tot ceea isi doresc vis-à-vis de ceea ce am dezvoltat mai sus.
Abordarea lor este avantajata de tact, diplomatie si uneori, mai ales daca este cazul, manipulare de tip constructiv.
Daca altfel nu se poate, scopul scuza mijloacele, important este ca Varsatorii vor avea grija sa fie bine pentru toata lumea, nu doar pentru ei.

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Varsatorului. Harta personala face si aceasta diferenta.

Horoscop PESTI

Pentru cei nascuti in zodia Pestilor se pastreaza atmosfera astrala buna ce sprijina implicarea, munca si determinarea lor in toate proiectele pe care acestia le au pe rol sau in curs de demarare.

Este saptamana cand pot gandi noi strategii de functionare a muncii lor, pentru a influenta cat mai bine rezultatele.
In continuare este bine sa fie atenti la toate propunerile de colaborare ce vin catre ei, unele dintre acestea pot fi bune, din altele pot invata, din altele isi pot alege idei, concepte, directii noi.
Nimic nu este de evitat.

Orice colaborare propusa este bine macar a fi analizata si poate discutata.
Chiar daca nu se incheie, simpla discutie poate aduce Pestilor ceva nou si benefic.
Comertul, oferirea unor servicii, zona de IT in continuare este de exploatat prin gasirea celor mai bune idei prin care sa se vada, sa se faca cunoscuti.

In sprijin le vine si planeta Venus, intrata in zodia Leului si in a lor casa 6, reprezentand casa muncii, organizarii, rutinei.
Ceea ce le aduce un plus de stralucire, posibilitatea de a fi vazuti si remarcati, acest lucru influentand in mod direct si bun veniturile din mai multe directii.

Capacitatea lor de negociere este de top.
Sunt sprijiniti in saptamana analizata in tot ceea ce inseamna asociere, colaborare, negociind cu multa pricepere avantaje materiale.

In asa fel incat lasa o impresie foarte buna, mai ales ca lasa loc de avantaje pentru ambele parti.
Este o saptamana ce lasa loc muncii, dar si veniturilor !

Nota: Acestea sunt caracteristici generale ale tuturor persoanelor nascute in zodia Pestilor . Harta personala face si aceasta diferenta.

Mari Tifrea, cunoscută sub pseudonimul Astro Ina Lorelei, cu care postează și pe pagina sa de facebook este astrolog, specializată în  astrologie natala, karmica,previzionala,compatibilitate. De asemenea este maestru Reiki (terapie Reiki, initieri Reiki). Pentru programari o găsiți la tel: 0729970379.