Horoscop: Astronomii au descoperit o nouă zodie: În ce perioadă a anului cade și cum îi afectează pe ceilalți? Mulți vor avea zodia schimbată

17 sept. 2020
Horoscop: Astronomii au descoperit o nouă zodie: În ce perioadă a anului cade și cum îi afectează pe ceilalți? Mulți vor avea zodia schimbată
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Astronomii au confirmat faptul că ce-a de-a 13-a zodie a fost descoperită. În ce perioadă a anului cade și cum îi afectează pe ceilalți? Potrivit calculelor, mulți oameni se vor trezi cu zodia schimbată.

Pe site-ul educațional Space Place, administrat de NASA, se afirmă că babilonienii au inventat zodiacul în urmă cu aproape 3000 de ani. Aceștia s-au bazat pe faptul că schimbarea pozițiilor constelațiilor pe parcursul unui an pot influența puternic evenimentele de pe Pământ.

În timp ce Pământul orbitează în jurul Soarelui, astrul solar parcurge fiecare dintre cele 12 părţi ale zodiacului.

Horoscop: Astronomii au descoperit pe cer o nouă zodie: În ce perioadă a anului cade 

„Cercetătorii NASA susţin că, datorită unei modificări subtile în procesul de rotaţie a Pământului, constelaţiile nu se mai află în aceleaşi poziţii pe care babilonienii le detectaseră pe cer în urmă cu 3.000 de ani.

Experţii au adăugat că, deşi acest fenomen se petrece într-o perioadă foarte lungă de timp, de aproximativ 26.000 de ani, el poate produce efecte vizibile în timp,” notează historia.ro.

Potrivit specialiștilor americani, noua zodie, Omul cu șarpele, ar fi încadrată în perioada 29 noiembrie-17 decembrie.

Practic, fiind 13 zodii în doar 12 luni, și perioadele celorlalte semne zodiacale se compresează, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi se trezesc deodată că fac parte din altă zodie.

Iată cum arată noul zodiac, cu zodia Omul cu șarpele inclusă:

Capricorn: 20 ianuarie-16 februarie;

Vărsător: 16 februarie-11 martie;

Peşti: 11 martie-18 aprilie;

Berbec: 18 aprilie-13 mai;

Taur: 13 mai-21 iunie;

Gemeni: 21 iunie-20 iulie;

Rac: 20 iulie-10 august;

Leu: 10 august-16 septembrie;

Fecioară: 16 septembrie-30 octombrie;

Balanţă: 30 octombrie-23 noiembrie;

Scorpion: 23 noiembrie-29 noiembrie;

Ophiuchus (Omul cu şarpele): 29 noiembrie – 17 decembrie;

Săgetător: 17 decembrie – 20 ianuarie.