Horoscop Camelia Pătrășcanu 14 – 20 decembrie. Zodia care se va concentra doar pe relații. Va obține ce își dorea în tot acest timp

de:
14 dec. 2020
Horoscop Camelia Pătrășcanu 14 – 20 decembrie. Zodia care se va concentra doar pe relații. Va obține ce își dorea în tot acest timp
  1. 9Horoscop Camelia Pătrășcanu 14 – 20 decembrie. Majoritatea zodiilor vor avea o săptămână productivă. Cele mai multe se vor concentra asupra muncii pentru a nu lăsa lucrurile neterminate la final de an, pe când altele  își vor canaliza energia pe relații.

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 14-20 decembrie. O serie de decizii importante vor fi luate în următoarele zile.

Berbecii trebuie să fie pregătiți pentru noi vești în această săptămână. Ei vor avea sentimentul că un anumit lucru se repetă, însă de această dată ei trebuie să se comporte diferiți. Miercuri și joi își vor face planuri mari pentru viitor, iar în weekend aceștia se vor relaxa la maxim.

Taurii pe de altă parte, încep această săptămână cu mai multe calcule financiare. După mai multe discuții, la finalul săptămânii, nativii acestei zodii vor trage o serie de concluzii.

Zodia care se va concentra pe relații

Gemenii pe de altă parte se vor concentra întreaga săptămână pe relațiile parteneriale sau pe cele de colaborare. Ei vor acorda o atenție sporită comportamentului lor și ar putea chiar să renunțe și la superstiții. Nu vor scăpa de muncă nici în weekend.

Racii se vor afunda și ei în muncă în această săptămână, însă weekendul vine cu o serie de surprize. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot face o călătorie care le-ar putea reda starea de bine.

Leii își vor organiza viața în această săptămână. Ei vor avea o nouă viziune despre viitor și chiar își pot încheia proiectele începute cu ceva timp în urmă. Mijlocul săptămânii îi va surpinde mai tensionați și va aduce o serie de dificultăți. Trebuie să fie atenți și la sănătate.

Fecioarele vor fi complet diferite în această săptămână. Nativii acestei zodii vor ajuta pe toți cei din jurul lor, iar bunătate li se întoarce. La mijlocul săptămânii ei vor obține rezultate uluitoare și vor reuși să rezolve ceva imposibil. Își vor petrece weekend-ul alături de persoana iubită.

Zodia care își face ordine în viață

Balanțele pe de altă parte vor avea o săptămână dificilă. Ele își vor organiza viața de familie, dar și afacerile personale. Nativii acestei zodii trebuie să lase trecutul în urmă și să facă loc noutății în viața lor.

Scorpionii se concentrează pe bani în această săptămână și totodată își vor corecta o atitudine greșită din trecutul lor. La finalul săptămânii vor avea nevoie de sprijinul familiei.

Săgetătorii vor avea o săptămână extrem de importantă care începe cu Lună Nouă în semnul lor zodiacal. Acest lucru îi va face să își schimbe radical comportamentul și viziunea față de viață. La finalul săptămânii îi vor ajuta pe alții.

Capricornii sunt în prim plan în această săptămână. Multe planete se pregătesc să iasă din semnul lor zodiacal şi trag nişte concluzii. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor face schimbări mari în viața lor și vor avea planuri mult mai mărețe.

Vărsătorii pe de altă parte își vor pune toate lucrurile în ordine și pot demara un nou proiect chiar de luni. Weekend-ul îi va surprinde la muncă.

Peștii vor fi plini de responsabilități. Pentru a încasa banii necesari, crește și volumul de informație de la locul de muncă, lucru care îi va ține departe de prieteni. La finalul săptămânii aceștia trebuie să se concentreze pe starea lor de sănătate.