Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care va fi complet nemulțumită în relație. Își va schimba complet atitudinea

de: Ana Toma
15 dec. 2020
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care va fi complet nemulțumită în relație. Își va schimba complet atitudinea

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Începutul de săptămână va fi problematic pentru anumite zodii. Unele dintre ele își vor schimba complet comportamentul, pe când altele vor avea o serie de nemulțumiri complet neașteptate.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul la Antena 3. Conform specialistei, unele lucruri nu vor ieși așa cum ne dorim în zilele următoare, însă nu trebuie să ne lăsăm dezamăgiți.

Berbecii vor fi foarte curajoși la început de săptămână. Ei vor lua decizii majore în urma unei dezamăgiri. De asemenea, vor fi extrem de dezamăgiți de anumite persoane precum prieteni sau colaboratori, lucru care îi determină să facă o schimbare majoră.

Gemenii pe de altă parte își vor schimba complet comportamentul și atitudinea față de persoana iubită. Totul pornește de la ei și de la nemulțumirile lor față de propria persoană. Totuși, ar putea fi luate niște decizii bune.

Racii se concentrează pe muncă astăzi. Ei își vor schimba modul în care colaborează, programul de lucru, dar și ambientul. Deciziile sunt de bun augur și vor aduce mai multă productivitate.

Cea mai pozitivă zodie

Leii sunt niște învingători astăzi. Ei își vor dori să atragă doar ce e mai bun din tot ceea ce li se întâmplă și își fac planuri mari cum ar fi plecarea din țară.

În cazul Fecioarelor, casa lor este vizată de Luna Nouă. Cu alte cuvinte, unele persoane pot câștiga o locuință nouă, sau pot constata o schimbare majoră în relațiile de familie.

Pentru Fecioare, casa este vizată de această Luna Nouă. Unii pot câștigă o locuință sau relațiile de familie se regândesc, recalculează, astfel încât să se simtă susținuți dar să știe și care este locul lor.

Balanțele captează prea multe informații astăzi. Vor afla mai multe adevăruri pe care nu le știau și care nu le pică prea bine.

Scorpionii au atenția canalizată pe bani. Ei se vor mobiliza și vor muncii din greu pentru acest lucru. Își vor da seama că au pierdut cam mult timp și nu s-au implicat destul acolo unde era nevoie de ei.

Zodia care se schimbă complet 

Săgetătorii sunt caracterizați printr-o schimbare. E posibil să-și fi dorit acest lucru de mult, iar asta este admirabil. Fie că e vorba despre starea de sănătate, sau despre ceea ce au pierdut cândva, orice schimbare e bine venită.

Capricornii vor încheia o etapă a vieții lor. Fiecare sfârșit vine și cu o serie de concluzii, fie legate de oameni, fie de profesie. Orice ar fi, aceștia au cu siguranță de câștigat.

Vărsătorii sunt vizați de Luna Nouă. Aceasta vine cu planuri mari pentru ei. Își vor dori mai mult ca niciodată să devină cunoscuți și să ajungă la alt nivel, iar acest lucru ar putea deveni chiar realitate.

Peștii evoluează spre direcția carierei lor. Vor avea o nouă atitudine, o nouă abordare, iar banii vin direct în buzunarele lor.