Horoscop: Care este cea mai frumoasă trăsătură a femeii, în funcție de zodie

horoscop 6
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Fiecare femeie are trăsăturile ei speciale de care este mândră. Însă, în articolul de astăzi, vă arătăm care este chiar cea mai importantă și frumoasă trăsătură a unei femei, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec – trăsăturile feței

Femeia berbec este înzestrată în general cu trăsături destul de ascuțite, cum este cazul maxilarului, al sprâncenelor sau al nasului. Femeile născute în această zodie au o față simetrică ce poate fi ușor evidențiată. Pentru a impresiona, femeile berbec au nevoie doar de puțină conturare a feței și de câteva pete de culoare.

Taur – gâtul

Femeia taur are o carismă de invidiat. Și chiar dacă au mutle puncte forte, unul dintre cele mai mari avantaje ale femeii taur este gâtul. Acesta este lung și, deci, ușor de remarcat, conferind un strop de eleganță și rafinament.

Gemeni – complexitate și tinerețe

Extrem de grațioase, femeile gemeni au o față angelică și arată ca niște păpuși. Acestea au un ten strălucitor și par mult mai tinere decât sunt de fapt.

Rac – abdomenul

„Racii au un abdomen de invidiat. Arată impecabil, deși își permit să mănânce aproape orice. Pe lângă asta, au trăsături atrăgătoare și o față expresivă și fermecătoare.

Leu – părul

Femeile născute în zodia Leu au caracteristici de felină și nu este de mirare că ochii lor sunt ca de pisică. Dar ceea ce le scoate în evidență este părul lor lung și bogat.

Fecioară – pielea

Buzele senzuale, nasul delicat și ochii strălucitori sunt trăsături notabile ale Fecioarelor, dar pielea lor este cea mai irezistibilă. Ele depun eforturi pentru a-și menține un aspect tânăr al pielii. De aceea, vârsta lor este greu de ghicit.

Balanță – buzele și posteriorul

Balanțele sunt combinația perfectă între frumusețe și senzualitate. Au forme apetisante și nu trec neobservate oriunde s-ar duce. Au niște buze de invidiat, iar mai pe scurt, Balanța este visul oricărui bărbat.

Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Femeile Scorpion au sprâncenele bine arcuite și trăsăturile proeminente. Totuși, ceea ce atrage atenția instantaneu sunt buzele seducătoare,” notează zodiata.com.

Săgetător – spatele și ochii

Femeia Săgetător este puternică, având o construcție atletică. Acest lucru o face să fie foarte atractivă, la fel cum se întâmplă și cu ochii săi.

Capricorn – picioarele și pielea

Femeile născute în această zodie au o piele impecabilă, la fel cum se bucură și de niște picioare de invidiat. Aceste calități ale lor pot face orice bărbat să-și piardă mințile.

Vărsător – picioarele

Fără doar și poate, punctul forte al vărsătorilor este reprezentat de picioare. Cu asemenea picioare uimitoare, nici nu e greu să lase impresia că pot călca oriunde, oricând, cu grație maximă.

Pești – ochii

La femeile Pești, ochii vor sări întotdeauna primii în evidență, motiv pentru care le este destul de simplu să atragă orice bărbat. Atunci când te privește, femeia Pești te încarcă cu energie și se poate observa cu ușurință că vprbește din suflet.

Revista Presei