Horoscop: Care este zodia care are cei mai mulți dușmani? Te privesc cu teamă și îți vor răul

horoscop 6
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Fiecare dintre noi a reușit la un moment dat „performanța” de a supăra foarte tare o persoană. Certurile sunt firești, însă contează foarte mult cum reușești să rezolvi o situație tensionată. 

Anumite zodii însă, din cauza temperamentului, pur și simplu reușesc să supere foarte multe persoane, și nici nu își dau ulterior prea tare silința să repare stricăciunile făcute. Tocmai de aceea, foarte multe persoane rămân cu gânduri negative la adresa lor.

Berbec

Berbecii sunt persoane cu multă energie și foarte prietenoși. Totodată însă, aceștia sunt pasionali și înflăcărați cu privire la tot ceea ce fac. Ar fi în stare să lupte până în pânzele albe pentru ceea ce cred.

Ca orice semn de foc, nevoile lui sunt importante așa că nu va aştepta prea mult până să încerce să-și satisfacă dorinţele.

Însă tocmai stilul său direct va răni multe persoane sensibile. Este un lider înăscut și unul nu foarte diplomat, astfel încât își va atrage multe antipatii asupra lui.

Scorpion

Și scorpionii intră în topul zodiilor cu mulți dușmani. Persoanele care se află în preajma unui scorpion fie simt teamă, fie admirație pentru acesta.

Scorpionului nu îi place să iasă în evidență prin puterea lui, preferând să și-o camufleze. SPre deosebire de Berbec, Scorpionul este imun la complimente sau jigniri. Este extrem de dificil să îi intri în grații Scorpionului, acesta nefiind familiar cu blândețea sau compasiunea.

Scorpionii sunt persoane strategice, plănuindu-și atacurile din timp. Sunt recunoscuți ca fiind nemiloși cu cei care l-au supărat. Toate aceste atribute ale scorpionului îl fac foarte antipatic pentru multe persoane care, deși nu i-o spun în față, nu nutresc deloc sentimente pozitive pentru acesta.

Revista Presei