Horoscop: Care este zodia cu cei mai mulți prieteni? Are o personalitate care cucerește cu adevărat inimile celorlalți

horoscop 5

Există persoane mai sociabile și persoane mai puțin sociabile. Există oameni introverți și oameni extroverți, oameni care se simt bine cânt în jurul lor sunt puține persoane, dar de încredere, și oameni care adoră să fie în mijlocul unor grupuri mari de oameni.

Dincolo de specificitățile fiecărei persoane, și zodia își lasă amprenta asupra competențelor sociale ale unei persoane. În continuare, vă prezentăm care este cea mai sociabilă zodie:

Berbecul, căci despre el este vorba, este născut între 21 martie și 24 aprilie. Este predominant activ și acest lucru se datorează planetei care îl guvernează și anume Marte, zeul Războiului.

„Este indraznet, curajos, isi da si haina de pe el pentru prieteni. Poate fi brutal in exprimare si uneori violent. Are spirit razbunator tocmai pentru ca pun mult suflet in relatiile sale, iar atunci cand este profund dezamagit sufera cumplit.

Niciodata nu il vei prinde cu lectiile nefacute. Ii place sportul si orice activitate care implica aventura si spirit competitiv, deci este un prieten ideal daca iti propui sa te distrezi si sa faci ceva interesant mereu.

Este foarte rezistent la atacuri, insa atunci cand reactioneaza nu iti doresti sa il ai in preajma. Vrea mereu sa fie primul si cauta succesul pentru a straluci. Pentru el, cea mai mare bafta de multe ori este sa fie inconjurat de cat mai multi oameni.

Nu ii place deloc sa se prefaca si vei cunoaste in el un prieten adevarat din primele secunde. Sinceritatea lui este debordanta.

Te poate coplesi cu directitudinea sa, deci nu trebuie sa te sperii daca iti va spune ce il deranjeaza la tine. Are o gandire pozitiva si, in general, este foarte fidel prietenilor sai atata vreme cat si acestia stiu sa isi dovedeasca prietenia,” notează revistateo.ro.

Revista Presei