Horoscop: Care sunt cele mai ghinioniste zodii în dragoste? Nimic nu le iese așa cum își doresc

20 oct. 2020
Horoscop: Care sunt cele mai ghinioniste zodii în dragoste? Nimic nu le iese așa cum își doresc
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Așa cum se spune, de cele mai multe ori, norocul și-l face omul cu mâna lui. La fel se întâmplă și în cazul ghinionului. Și chiar dacă nu putem pune marile dezamăgiri în dragoste numai pe seama ghinionului, există câteva zodii care, din punct de vedere al vieții sentimentale, pare că trăiesc o viață întreagă într-o zi de marți, 13. 

Care sunt cele mai ghinioniste zodii în dragoste?

Berbec:

Cei născuți în zodia Berbecului sunt foarte pretențioși atunci când vine vorba de despre cum ar trebui să fie partenerul de viață, căutând mereu nod în papură. Din păcate, asta nu face decât să îi împiedice să fie fericiți. Nu vor găsi ușor marea iubire, dar misiunea nu este imposibilă.

Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpionului ocupă un loc fruntaș în topul ghinioniștilor, dar asta mai degrabă din cauza temperamentului. Aceștia sunt înzestrați cu o doză însemnată de mister și profunzime, dar totodată sunt dispuși să facă orice pentru a-și atinge scopul.

Vor să controleze orice situație, iar pentru asta sunt destul de greu de suportat de către partenerul de viață. Pot forma un cuplu de succes cu persoane care sunt înțelegătoare și au multă răbdare.

Capricorn:

Deși par molcomi și blânzi, capricornii sunt, de regulă, parteenrii dominanți din cuplu. Aceștia sunt pragmatici și cu țeluri bine definite. Au totodată nevoie de multă stabilitate emoțională, pentru că tind să intre în relații toxice.

Vărsător

Cei născuți în zodia vărsătorului tind să ofere prea mult într-o relație și totodată să pună fericirea partenerului mai presus decât a lor. Au nevoie de cineva care să dea la schimb aceeași dăruire, pe cineva care să fie înțelept și de la care să aibă ce învăța. În caz contrar, aceștia vor rămâne în topul zodiilor care suferă din dragoste.

Pești

Peștii sunt plini de imaginație și creativitate, visând adesea cu ochii deschiși. Aceștia au nevoie de parteneri care să înțeleagă și să accepte aceste particularități. De asemenea, din păcate, cei născuți în zodia Pești tind să aleagă parteneri nepotriviți. Mai mult decât atât, cei născuți în zodia Peștilor se tem de confruntări și nu doresc să rănească pe nimeni. Asta face ca orice despărțire să se transforme într-un proces complicat. va