Horoscop: Care sunt zodiile care se pot căsători în ultimele luni ale anului 2020

05 aug. 2020
Horoscop: Care sunt zodiile care se pot căsători în ultimele luni ale anului 2020

Anul 2020 este unul cu încercări grele pentru toată lumea, însă sunt anumite zodii cărora norocul le poate surâde în aceste ultime luni ale anului.

Au mai rămas 5 luni din 2020, un an complicat atât din punct de vedere sanitar cât și economic. Mulți oameni și-au pierdut locul de muncă, businessuri întregi s-au prăbușit sub propria greutate, iar puterea de cumpărare s-a diminuat puternic.

Cu toate acestea, soarele poate să răsară pentru aceste patru zodii, asupra cărora planează nori de căsătorie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

„În acest an, imprevizibilul Uranus tranzitează zodia Taur. Asta putea aduce schimbări bruște și surprize care să îți transforme viața. Când Uranus este conjunct cu Soarele tău, de obicei se petrec schimbări majore in viață, cum ar fi căsătoria. Uranus în Taur ar putea aduce schimbări rapide și bruște.

Așadar, șansele sunt ca Taurul să întâlnească pe cineva în următoarele săptămâni, să se indragosteasca și relatia se va transforma în ceva serios în următoarele câteva luni. Întrucât Taurii se implica in relatii sentimentale foarte încet, aceasta este o schimbare mare în viața lor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii Fecioara, fiind semne de Pământ precum Taurul, se vor angaja in relatii serioase în 2020 datorită naturii lor pragmatice și întemeiate. Cu Saturn și Pluton în Capricorn, Taurul și Fecioara vor primi ambele sprijin din partea acestor două planete importante.

Această energie pozitiva poate consolida o relație, mai ales atunci când evoluează lent. Saturn aduce structură și angajament, în timp ce Pluton aduce pasiune și transformare profundă. Aceasta conjunctura astrala poate oferi foarte mult sprijin pentru relațiile noi și existente.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul are în această perioadă sprijinul lui Saturn, planeta intelepciunii și a lui Pluto, planeta transformării. Acest lucru ar trebui să permită Scorpionului să-și schimbe complet conceptia de viata.

Dacă nu ai avut un partener de ceva vreme și ai renunțat să mai cauti dragostea adevărată, aceste ultime luni din an te pot surprinde. Scorpionii vor beneficia de forta lui Uranus în Anul Nou, așa că întâlnirea cu oameni noi și interesanți poate fi exact ce aveți nevoie pentru a vă schimba perspectiva asupra iubirii. S-ar putea să va ganditi la căsătorie sau să cautati ceva mai interesant cu altcineva.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ca un mare romantic al zodiacului, finalul de an va fi cu siguranță un an memorabil pentru Pesti. Nativii Pesti este cel mai probabil sa se casatoreasca spre finalul anului 2020 datorita sustinerii lui Saturn si Pluto. Prin urmare, aceste planete vor avea același efect asupra Peștilor ca și asupra Scorpionului,” notează ce-spun-astrele-ro.