Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

de: Ana Toma
23 oct. 2020
Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Horoscop. Probabil ai mai auzit despre existența unor relații toxice. Ei bine, semnul zodiacal e cel care îți poate spune încă dinainte dacă o persoană este sau nu făcută pentru tine. Există anumite perechi de zodii total imcompatibile.

Prima pereche care deschide lista incompatibilităților este cea de Berbec și Capricorn. Pentru cei care cunosc deja un capricorn, probabil e vizibil faptul că el este adeptul regulilor și este extrem de sârguincios. De cealaltă parte însă, Berbecul nu este interesat să lucreze pentru nimeni sau să respecte ale reguli decât cele impuse de el.

Astfel, într-o relație, Berbecul va ajunge să se simtă neglijat de Capricornul muncitor, iar Capricornul va fi copleșit de spontaneitatea Berbecului. Acest cuplu nu va face altceva decât să nască certuri constante în relație.

Gemenii și Scorpionul sunt alte două perechi total incompatibile. Gemenii sunt o fire nestatornică și se vor juca la maximum cu nervii seriosului Scorpion. De asemenea, naivii zodiei Scorpion sunt exigenți, iar Gemenii super relaxați vor râde de el, ceea ce îl va înfuria.

Perechea Rac și Vărsător este una care nu va putea ducea la bun sfârșit o relație. Racului îi place confortul casei mai mult decât orice, pe când Vărsătorul ar prefera să fie oriunde altundeva numai în casă nu. De asemenea, Racul este foarte sensibil și profund, iar Vărsătorul este nemilos și insensibil și va ajunge deseori să-i rănească sentimentele, așa că așteaptă-te la o relație toxică între aceste două semne zodiacale.

Zodiile care nu se pot înțelege

Fecioara și Balanța sunt o pereche lângă care nu vrei să te afli. Cele două zodii nu se vor înțelege niciodată și vor risca scandaluri inclusiv în public. Fecioara trebuie să aibă mereu dreptate, în timp ce Balanța își pune constant semne de întrebare și cântărește toate părțile fiecărei situații.

Deși aceste zodii comunică destul de mult și pot vorbi despre orice, Fecioara nu este prea distractivă sau amuzantă, în timp ce Balanța este jucăușă și plină de viață și veselie.