Horoscop complet. Ce zodii sunt compatibile una cu cealaltă. Ei formează cupluri perfecte

de: Ana Toma
18 sept. 2020
Horoscop complet. Ce zodii sunt compatibile una cu cealaltă. Ei formează cupluri perfecte

Horoscop. Mulți consideră că pentru a avea o relație perfectă, compatiblitatea semnelor zodiacale joacă un rol important. Astrologii sunt de părere că unele zodii sunt perfect compatibile cu altele, pe când unele semne zodiacale nu se înțeleg deloc.

Horoscop complet: zodii compatibile

Iată care sunt compatibilitățile între zodii de care trebuie să ții cont.

Taurii au cea mai bună compatibilitate cu următoarele zodii: rac, fecioară, capricorn și pești.

Acest lucru se întâmplă deoarece taurul este un semn de pământ și este atras de celelalte semne de pământ – capricorn și fecioară – dar și de semnele de apă – pești și rac. Deși uneori sunt lacomi, taurii sunt de încredere.

Gemenii au cea mai bună compatibilitatecu: berbec, leu, balanță, vărsător. Nu este surprinzător că gemenii sunt atrași de semne de aer – vărsător și balanță – însă se înțeleg de minune și cu leul și berbecul. Gemenii sunt foarte inteligenți și sunt firi versatile. Le place viața și sunt foarte sociabili.

Racii pe de altă parte au cea mai bună compatibilitate cu: taur, fecioară, scorpion, pești.

Compatibilitatea se datorează faptului că racul are o actracție către semnele de apă – pești și scorpion – dar și cu semnele de pământ – taur și fecioară. Atunci când sunt îndrăgostiți racii se dăruiesc cu totul și sunt de obicei precauți.

Leul are cea mai bună compatibilitate cu: berbec, gemeni , balanță, săgetător.

Leul se potrivește cu semnele de foc, normal – berbec și săgetător – dar și cu semnele de aer – gemeni și balanță. Leii sunt capabili de multă iubire și acceptă cu greu părerile celorlalți.

Fecioara are cea mai bună compatibilitate: taur, rac, scorpion, capricorn.

Nativii din această zodie se înțeleg de minune cu semnele de pământ ca și ei – taur și capricorn – dar se bucură de o relație bună și cu racii și scorpionii. Fecioarele sunt foarte perfecționiști și critici.

Balanța are cea mai bună compatibilitate: gemeni, leu, săgetător, vărsător.

Balanța este compatibilă cu gemenii și vărsătorii ,dar se înțeleg de minune și cu leii și săgetătorii. Pot fi uneori indeciși și creduli, însă sunt șarmanți și diplomați.

Scorpionii pe de altă parte, au cea mai bună compatibilitate: rac, fecioară, capricorn, pești.

Ei se înțeleg bine cu racii și peștii care sunt semne de apă ca și ei, însă nu se dau în lături de la relațiile cu capricornii sau cu fecioarele. De asemenea, chiar dacă scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, uneori poate deveni răutăcios sau obsesiv.

În cazul săgetătorului, acesta are cea mai bună compatibilitate: berbec, leu, balanță, vărsător.

El va fi mereu atras de berbec și de leu, dar se potrivește și cu semnele de aer precum balanța și cu vărsătorul.

Horoscop. Cu cine se potrivește Capricornul

Capricornul are cea mai bună compatibilitate: taur, fecioară, scorpion, pești.

Ei pot avea o relație excelentă cu taurii și fecioarele, dar se înțeleg foarte bine și cu scorpionii și peștii. Sunt foarte disciplinați și atenți și nu se aruncă cu capul înainte, însă sunt foarte pesimiști.

Vărsătorul are cea mai bună compatibilitate: berbec, gemeni, balanță, săgetător.

El are relații bune cu gemenii și cu balanțele ,dar și cu semnele de foc precum berbec și săgetător. Sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Peștii pe de altă parte, au cea mai bună compatibilitate: taur, rac,scorpion, capricorn.

Acest semn zodiacal se va înțelege mereu cu racii și scorpionii, însă și cu taurii și capricornii. Nativii din această zodie au o imaginație foarte bogată și sunt foarte sensibili, însă uneori sunt foarte idealiști.