Horoscop Cristina Demetrescu. Cum influențează karma zodiile. Influența nevăzută care ne poate da viața peste cap

10 oct. 2020
Horoscop Cristina Demetrescu. Cum influențează karma zodiile. Influența nevăzută care ne poate da viața peste cap
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Despre karma am auzit de multe ori vorbindu-se, dar puțini știu că de fapt este vorba nu de una, ci de trei karme: de agresivitate, de atașament posesiv și de ignoranță. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a explicat la Antena3 ce impact are această influență nevăzută asupra vieții fiecărei zodii în parte.

Există oameni care pot avea o karma, două sau chiar pe toate trei. Iar viața nu va deveni lină până când acestea nu vor fi depășite. Penitența trebuie ispășită ca să putem merge mai departe.

„Karma de agresivitate – care nu presupune, neapărat că e vorba de bătăuși, ci poate fi vorba de persoane repezite – este specifică zodiilor Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. De ce te-ai naște cu acest tip de karmă? Motivul are legătură cu generațiile anterioare. Războaiele, sinuciderile (…)

Capricornul este o zodie ai cărei reprezentanți își asumă rol social, este o zodie politică, agresiunea a plecat de la nivel superior și victimele au fost numeroase. Legea atracției spune că aceia care au karmă de agresivitate atrag, la rândul lor, agresivitate – vecini agresivi, soți agresivi. Te naști cu nervozitate. Este karma cel mai greu de rezolvat”, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Voi cu Voicu.

Cum karma influențează viața de azi

Cristina Demetrescu a explicat rolul karmei printr-un exemplu extrem de puternic, cel al tinerei împinse în martie 2019, în fața metroului, de către o persoană cu probleme psihice.

„Karma asta are tot felul de efecte. Pe karmă de agresivitate, te înconjori de tot felul de oameni agresivi, certăreți. Am văzut hărți (astrologice) ale unor oameni pașnici, nu certăreți, nu agresivi și, cu toate astea, li se întâmplau tot felul de lucruri venite pe această karmă de agresivitate: boli cu transmitere sexuală, violuri, atacuri de te miri unde. La un moment dat, a fost cazul fetei împinse la metrou de către o doamnă care avea probleme psihice.

De fapt, au fost două fete împinse: una care s-a salvat, făcuse sport și s-a ținut bine pe picioare, și cealaltă, care a fost un copil abandonat, care a crescut într-un orfelinat. De unde știm ce karmă avea? Nu mă apuc să fac supoziții, dar de ce una și-a pierdut viața și cealaltă nu? Pentru că una dintre fete a crescut într-o familie care a ocrotit-o, a dat-o la sport, s-a vindecat o parte din karma de agresivitate, a avut protecție. Cealaltă nu a avut protecție”, a spus astrologul.