Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021: cum vor resimți zodiile anul ce se apropie

27 nov. 2020
Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021: cum vor resimți zodiile anul ce se apropie
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Un an 2020 bizar. Probabil unul dintre cei mai încărcați ani din ultimul secol, din punct de vedere emoțional. Pandemia a schimbat enorm cursul vieții, oamenii au fost nevoiți să se adapteze la noua realitate, iar viitorul continuă să fie incert din punct de vedere al crizei declanșate de noul coronavirus.

Ce ne rezervă anul 2021? La ce să se aștepte zodiile, va fi mai bine sau va fi și mai rău. Renumitul astrolog, Cristina Demetrescu a fost invitată la Antena3 pentru a prezenta previziunile sale, care cam de fiecare dată s-au împlinit. Energia banilor se anunță a fi una puternică și în 2021, dar cu minus.

Previziuni Cristina Demetrescu

„O notă generală pentru 2021 are legătură cu banii şi nu este neapărat foarte bună, dar este un îndemn la a nu arunca cu banii, a avea anumite rezerve şi a nu investi dacă investiţia respectivă nu vine din misiunea ta personală sau din suflet.

Doar dacă îţi spune cineva să investeşti într-o afacere, nu este suficient pentru că energia financiară este destul de anarhică în 2021.

Partea bună, evident că există. Dacă nu ar fi fost conjucţia Uranus – Lună Neagră – Marte, cel puţin la început de an, şi acolo unde rămâne Uranus în zodia Taurului, intrarea planetelor în Vărsător este foarte bună şi foarte frumoasă.

Aduce perspective noi, descoperiri noi şi utile oamenilor, o nouă ordine, ajută foarte mult la relaţii interumane. Sunt foarte multe lucruri care ţin de viitor şi care acum, practic, se aşează. Aceste energii ale viitorului.

Oameni care, de exemplu, pot avea idei noi, de a modifica, de a schimba, de a deveni mai conştienţi de hobby-urile lor, de abilităţile lor. Acest Saturn în Vărsător ajută foarte mult la a schimba un hobby într-o profesie.

Omul viitorului este omul bun la toate, omul-orchestră, omul care se conectează la abilităţile lui şi care este capabil în orice conjunctură de a nu mai trăi neapărat cu stresul că îşi pierde serviciul sau că trebuie să se ducă să muncească stresat sau să facă ce nu îi place ca să câştige bani.

Asta este ceea ce se rupe în acest 2021. Energia Taurului, care se referă la bani şi cea a Vărsătorului, care se referă la noile perspective care sunt mai conectate la ceea ce îţi place să faci. Îţi place să lucrezi într-un grup foarte mare, foarte bine, înseamnă că eşti tânăr, vrei să îţi faci cunoştinţe, vrei să îţi faci prieteni.

Nu te mai simţi bine într-un grup foarte mare, gândeşte-te la ce eşti tu bun să faci.

Anul 2021, în marte parte, sunt convinsă că va fi bun, pentru că vine şi cu leacuri. Odată cu trecerea planetelor în zodia Vărsătorului, desprinzându-se această problematică, care este înţepenită datorită conjuncturilor din decembrie 2019.

Vărsătorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetărilor ştiinţifice, a digitalizării, a tututor lucrurilor care, iată, şi omenirea pregresează. Noroc cu această eră digitală, că altfel, gândeşte-te ce s-ar fi întâmplat. Tensiunile care apar arată că trebuie şi protejate aceste progrese. Exstă riscut trecerii de la terorismul în stradă, la terorismul informatic (…) Vom deveni mai uniţi. În 2020 am devenit individualişti”, a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.