Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii

  1. Home/
  2. Entertainment/

Horoscop Berbec

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, perioadă plină de energie, dar și de provocări. Nativii vor avea destule motive să se agite și, eventual, să se enerveze sau să obosească alergând de colo-colo, trudind la locul de muncă sau îngrijorându-se pentru chestiunile mai importante din viața și cariera lor. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie a.c., permițându-le o bună comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea lor (amintiri, subconștient, trăiri secrete). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, dinamism legat de una sau de mai multe chestiuni bănești (câștiguri). Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., dând acestui sector o greutate și o importanță aparte, context astral care va accentua nevoia de a munci, de a face un efort special pentru a obține un venit. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, bună capacitate de a vorbi, de a comunica, de a lua cuvântul într-un context public sau de a susține examene, mai ales în ipostaza probelor orale care le vor permite să-și etaleze una sau mai multe calități personale (originalitate, curaj, spontaneitate, precizie). Din 15 februarie, după ora 16.03, interes pentru chestiunile domestice; nevoia de a fi alături de rudele care au probleme. Reevaluarea unor secvențe din evoluția și formarea lor ca persoane adulte în care familia, obiceiurile, limba, religia au jucat un rol important. Curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția profesională sau socială a individului. Elan și determinare în abordarea unor aspecte ce țin de aspirații și conștiință, de implicarea în curente de opinie și cadre de acțiune cu statut oficial care să le permită să se pună pe sine mai bine în valoare.

Horoscop Taur

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, răstimp (relativ) agitat. Gânduri care nu le dau pace nativilor, concluzii subiective sau trăiri intense, pe fondul evenimentelor de dată recentă care îi răscolesc și îi obligă să se concentreze pe respectiva secvență de viață. Oboseală mentală, insomnii. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Planeta le va da celor născuți în Taur dorința de a se afla în preajma acelor prieteni alături de care se simt în siguranță, care îi înconjoară cu încredere și alături de care pot desfășura activități comune, de cele mai multe ori din sfera celor relaxante sau care le permit o îmbogățire sufletească. Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor natal și le va da posibilitatea să se calmeze, să se controleze, să facă apel la logică, să alunge sentimentele tulburi, să fie eficienți și harnici. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, discuții legate de bani, salarizare, drepturi financiare cuvenite. Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, etapă importantă care va dura până pe 31 martie a.c., dându-le acestor persoane posibilitatea să-și consolideze numeroase detalii de viață personală, atât în plan organic (refacere fizică și psihică), cât și în planul activității, al demersurilor și al inițiativei. Moment al tăriei de caracter și al voinței personale manifestate, deseori, inflexibil. Din 15 februarie, după ora 16.03, dialoguri despre bani. Posibile schimburi de cuvinte, de informații, de impresii sau de pretenții formulate verbal care stârnesc replici din partea celor care se află de partea unui interes opus lor, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de partaje, moșteniri, ieșiri din indiviziune, tranzacții, despăgubiri. Provocări și împrejurări delicate, greu de gestionat în spațiul public.

Horoscop Gemeni

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, relații dinamice între nativi și prietenii lor: întâlniri, dialoguri, cooperare. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Influența astrală a acestei planete se va exercita asupra casei a X-a, a rolului social și a împlinirii profesionale. Ea le va permite ameliorarea imaginii personale, mai ales dacă, cu un timp în urmă, aceasta a fost șifonată’ de evenimente la care Gemenii nu au fost la înălțime sau din cauza erorilor personale. Mici bucurii și gesturi flatante (laudă, nominalizare într-un context favorabil lor, apreciere publică, simpatie). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoie de stabilitate, de calm, de temperare a spiritului lor răzvrătit de neconcordanțe, enervări și neîmpliniri. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., respectiv în sectorul casei a XII-a, Gemenii vor simți nevoia să se vindece’ sufletește, să se distanțeze de provocările care i-au solicitat excesiv, din punct de vedere fizic și psihic, pentru a proceda la necesarele evaluări personale. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, etapă mai destinsă, în care Gemenii vor fi în formă: vor fi veseli, senini, detașați de factorii de stres, buni comunicatori și flexibili în atitudine. Din 15 februarie, după ora 16.03, banii vor contura o chestiune de orgoliu, de mândrie sau de principiu invocat ori de câte ori se va pune problema plății muncii lor la valoarea pe care cred că o merită și în conformitate cu importanța pe care știu că o au ei înșiși, de unde și posibilele inițiative revendicative. Idei interesante, dar cu o doză prea mare de risc asumat ori exagerare nesesizată care le-ar putea dăuna prin lipsa de măsură și de adecvare la realitate.

Horoscop Rac

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, provocări profesionale, confruntări cu atât mai radicale, cu cât nativii au funcție și răspundere profesională care stau în vizorul opiniei publice. Combativitate, dar și reacții bruște, brutale, excesive; lipsă de măsură și riscuri asumate de multe ori inutil sau disproporționat față de motivul invocat. Subiectivism. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și le va da, până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, multă suplețe în gândire, concluzii și percepții mai ales în chestiunile majore de viață și activitate. Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, relațiile dintre nativi și unii prieteni se pot consolida pe fondul nevoii de a coopera într-o activitate de interes comun sau care îi reunește pe baza intențiilor și presa apariției unor noi personaje în câmpul de relații amicale ale Racilor, precum și o eventuală intervenție a acelora în viața și activitatea nativilor care vor putea fi sprijiniți și asistați de acele persoane în mod constant și favorabil lor. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, moment în care cei născuți în zodia Racului se pot concentra pe chestiunile ce le macină gândurile. Moment al interogațiilor interioare, dar și al efortului de a găsi răspunsurile necesare. Din 15 februarie, după ora 16.03, secvență mai bună, prin intervenția destul de puternică și de bogată în influxuri a Lunii, în tranzit prin domiciliul ei (zodia Racului), care le va insufla nativilor multă inspirație, sensibilitate, intuiție și suplețe în percepții. Relațiile parteneriale vor deveni mai complicate, mai radicale. Surprize în planul unor eventuale câștiguri sau favoruri.

Horoscop Leu

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, revizuirea unei opțiuni anterioare; Leii pot deveni nerăbdători în legătură cu felul în care decurge un parcurs personal (întârzieri, amânări) sau de lipsa de satisfacție oferită de un proiect. De aceea, dorința lor va fi una destul de radicală și greu de temperat, cel puțin pentru moment, pentru că ei vor dori să renunțe în totalitate la respectiva premisă și să o înlocuiască cu alta nouă, mai promițătoare. Nu toate deciziile luate pe fondul enervării vor fi inspirate. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Noul context astral va privi sectorul banilor și al avantajelor materiale obținute prin relația Leilor cu alte persoane și instituții: capacitatea de a se înțelege sau de a capta disponibilitatea afectivă a celor responsabili să le rezolve o problemă pentru a-i înțelege și a dori să-i ajute. Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoia de a fi stabili în percepții, atitudine și reacție în confruntările publice, mai ales dacă este vorba de chestiuni de importanță majoră pe care trebuie să le promoveze sau să le apere prin responsabilitățile ce le revin prin profesie și/sau funcție. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., această premisă va fi mereu actuală, ca o adevărată provocare pentru nativi care vor fi obligați să se stăpânească și să fie autoritari și eficienți fără a deveni despotici sau să lezeze alte persoane și interese. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, dialoguri relaxate cu prietenii, nevoia de a se sfătui sau de a asculta un alt punct de vedere necesar lor, înainte să ia o decizie. Din 15 februarie, după ora 16.03, univers interior concentrat pe chestiuni de familie sau pe analiza trecutului.

Horoscop Fecioara

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, controverse provocate de piedicile care se vor ivi în calea Fecioarelor pe direcția obținerii unor bani, avantaje materiale sau cote succesorale. Risc de accidente în zona capului. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și va introduce un factor util, de toleranță, de flexibilitate afectivă și mentală, de disponibilitate spre dialog, înțelegere, împăcare, concesie sau onestitate, factori cu atât mai importanți dacă în viața unor nativi, la ora actuală, există conflicte deschise (anchete, reclamații, procese). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, consolidare a unor idei și convingeri pe baza experiențelor sau evenimentelor care vor justifica deciziile lor pro sau contra. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., se va pune de mai multe ori problema logicii, a bunului simț, a rațiunii și a pragmatismului în atașamentele ideologice, sociale sau profesionale ale nativilor care vor fi obligați să (re)cunoască realitatea la adevărata ei dimensiune și semnificație, fără subiectivism și fără emoții inutile. Moment al radicalizării unor chestiuni de conștiință. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, postùri publice, interviuri, declarații în contexte socio-profesionale de largă audiență (conferințe, congrese, întruniri). Din 15 februarie, după ora 16.03, motive de îndepărtare sau cel puțin de reticență față de un apropiat ori de un cerc de prieteni față de care nativul nu mai are încredere. Surprize la locul de muncă, nu toate plăcute; ipostaze la care nativul poate fi martor sau în a căror desfășurare poate fi implicat. Tulburări de scurtă durată la nivelul circulației periferice, al fiziologiei sistemului nervos central și al aparatului locomotor inferior.

Horoscop Balanta

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, posibile confruntări între soți, asociați dar și posibile conflicte amplificate bizar ori ivite în chip nejustificat care alimentează dușmănii, rivalități. Posibile surprize în parcursul unor anchete și procese. Moment mai puțin indicat pentru abordarea subiectelor delicate, pentru întâlnirile cu persoane dificile ori pentru aplanarea unor conflicte. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie fapt care va avea o influență pozitivă asupra sănătății și mai ales asupra stării psihice a nativilor care se vor simți mai împăcați, mai eliberați de griji și spaime. Reacție favorabilă a organismului acestor persoane la tratamentele alternative sau de pionierat. Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, dorința de a păstra sau conserva o sumă de bani, un bun, un patrimoniu pentru viitor ori în contextul unor revendicări. Această tendință va fi mult mai pronunțat manifestată începând cu 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., și care va spori atât atacurile, riscurile, pretențiile altora cât și tendința (firească) a Balanțelor de a se apăra. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, inițiative, idei, construcții personale perspectivă sau idei care merită atenție chiar dacă nu vor fi puse în aplicare imediat. Unele vor avea însă o pronunțată doză de autoiluzionare, de extravaganță, fiind rupte de realitate. Secvență favorabilă celor care desfășoară activități artistice și interpretative. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, inhibiții sau ipostaze mai puțin combative pe fondul provocărilor profesionale și ale vieți publice; Balanțele vor avea tendința să evite confruntările directe, să amâne un răspuns sau să evite să aibă o reacție clară.

Horoscop Scorpion

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, conflicte sau întâmplări bizare care vor da peste cap procesul muncii și îi vor obliga pe nativi să se adapteze la condițiile nou create. Stări de spirit antipatice (agitație, nervozitate, migrene, tulburări de vedere, de concentrare, de exprimare). Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie, și va introduce o notă de tandrețe, de senzualitate și de sensibilitate care le va fi de un real și profund folos nativilor care se vor „întrema’, astfel, sufletește. Viață afectivă marcată de momente frumoase, de mărturisiri ori de descoperiri personale. Etapă utilă celor care se exprimă în plan artistic. Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, efort de a găsi o „logică a lucrurilor’ într-o ipostază partenerială. Această tendință se va prelungi și se va consolida din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului și care le va da posibilitatea celor născuți în Scorpion ca, până pe 31 martie a.c., să-și argumenteze logic și pozitiv punctul de vedere într-o dispută de principii sau de interese materiale. În plus, Marte le va trimite influxuri utile de stabilitate, tenacitate, rezistență psihică la stres și combativitate temperată dar eficientă. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, consultări cu privire la cea mai indicată și legală abordare cu privire la o chestiune patrimonială aflată în litigiu, în dezbatere sau cu privire la o documentație, un dosar ce trebuie elaborat în vederea obținerii unor sume necesare unui proiect personal. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, trăiri interioare care vor avea în centrul atenției motivația unor atașamente și convingeri care stau la baza deciziilor și ale stilului de viață al nativilor (atașamente politice, interese culturale, crezuri religioase).

Horoscop Sagetator

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, Săgetătorii vor avea multă energie de consumat și o vor face prin exerciții fizice de întreținere sau de divertisment (sporturi, concursuri). Chef de aventuri, mai ales în ipostaza escapadelor de scurtă durată. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie, dându-le nativilor posibilitatea să se împace cu părinții, dacă între ei și aceia s-a instalat un conflict sau o dispută, să ajungă la o înțelegere reciproc avantajoasă. În perspectivă, acest tranzit, care va dura până pe 17 aprilie, va fi favorabil tuturor chestiunilor casnice, gospodărești, domestice, locative, funciare sau patrimoniale ori de evaluare a trecutului. Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, Săgetătorii vor trebui să dea dovadă de calm, răbdare, echilibru interior și să se abțină în fața provocărilor care pot surveni la locul de muncă. Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului. În felul acesta, se estimează o perioadă de șase săptămâni (până la 31 martie) în care nativii vor fi harnici și dedicați unui proiect, serioși și temeinici în tot ceea ce vor face în plan profesional. Un efect pozitiv va avea acest tranzit și în planul sănătății, Marte insuflând multă rezistență fizică la oboseală și stres precum și o bună capacitate a organismului de a se apăra și reface rapid în caz de boală. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, schimburi de impresie, consultări cu partenerii cu privire la o viitoare abordare a unui subiect de interes comun. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, dacă se va pune problema unui bun la care nativii speră pentru beneficiul direct și imediat pe care l-ar putea avea sau prin valorificarea lui ulterioară, Săgetătorii vor deveni rigizi și inflexibili în pretențiile și în condițiile impuse.

Horoscop Capricorn

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, motive de stres, nerăbdare și/sau enervare provocate de un eveniment care are legătură cu casa, gospodăria, inventarul gospodăresc. Posibile nemulțumiri generate de dialogul ciudat, de argumentele absurde invocate de una sau mai multe rude sau de comportamentul inexplicabil al unui părinte care îl va pune pe jar pe fiul sau fiica lui. Imposibilitatea de a se ajunge, cel puțin pentru moment, cu aceștia la o soluție concretă. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. Până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, comunicarea va fi un aspect favorabil; nativii se vor putea înțelege „de vorbă bună’ cu persoanele dificile, vor reuși să-i convingă pe cei abordați într-un interes personal să-i ajute grație unui fel de a se exprima subtil și nuanțat. Impresie frumoasă într-un context public (ședință, conferință, alocuțiune). Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, efort de stabilizare a sentimentelor sau a reacțiilor și impresiilor de moment ale părinților față de evenimentele prin care trec copiii lor. În acest sector, pe 14 februarie, își va începe tranzitul planeta Marte care va rămâne în semnul Taurului, până pe 31 martie a.c., instaurând un regim special al emoțiilor, al sentimentelor și al impulsurilor afective. Cea mai pronunțată dar și cea mai provocată va fi senzualitatea cu „fatalele’ pofte de dulciuri, de mâncăruri gustoase, de băuturi și plăceri simple dar „consistente’. Într-un alt registru, acest tranzit va fi un aliat pentru cei care fac sport și se antrenează în vederea unor competiții. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, informații destabilizatoare privitoare la locul de muncă, la prezumptivele măsuri care ar urma să fie puse în aplicare sau la regimul unor plăți salariale. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, relații parteneriale precare.

Horoscop Varsator

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, combativitate verbală. Mici conflicte , dificultăți sau evenimente care le strică cheful nativilor plecați în excursie sau în orice tip de deplasare. Lipsă de măsură și din partea nativilor înșiși dacă vor fi provocați. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. El le va da posibilitatea Vărsătorilor ca, până pe 17 aprilie, cât va dura acest tranzit, să abordeze într-un chip diplomatic orice problemă financiară sau salarială. Există însă și un revers al acestui context: Vărsătorii vor deveni foarte sensibili la tot ce va avea legătură cu stabilitatea lor financiară reacționând în haotic și făcându-și „inima rea’: tristețe, spaimă sau lacrimi. Uneori, însă, lucrurile se vor dovedi mai simplu de rezolvat. Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoie de stabilitate relațională cu cei din familie. Acest impuls va fi tot mai intens resimțit din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului și le va induce, până pe 31 martie, stări de spirit, intenții sau motivații care vor vădi, cu toatele, nevoia lor de echilibru material obținut din siguranța unui domiciliu, a unei rezerve patrimoniale pe care să o activeze „la greu’ sau a încrederii în sprijinul familiei. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, dorința de relaxare prin activități care să nu-i solicite prea mult ci doar să-i decupleze de la stresul cotidian. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, regim de muncă obositor. Posibile disfuncții organice ce privesc alimentația, metabolismul, regimul zahărului, sistemul osos. Rămâne, ca o constantă astrală, marcajul din propriul lor semn zodiacal natal, care indică o perioadă asociată cu întâmplări neverosimile, cu stări de spirit bizare, cu pericole pe lângă care pot trece, oricând, în casă și în afara casei.

Horoscop Pesti

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, agitație legată de plățile curente ori de veniturile ce trebuie reglementate. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor. Este vorba de un eveniment astral cu un ecou special în viața acestor nativi care vor avea posibilitatea, de-acum până pe 17 aprilie, cât va ține acest tranzit, să se exprime bine, frumos, elocvent sau artistic, de la caz la caz sau în funcție de împrejurările în care un nativ va lua cuvântul. Moment interesant pentru construcția unor edificii personale care au nevoie de interogații, de analiză, de concluzii și de un răspuns final pe care numai ei și-l pot da. Între 11 februarie, după ora 03:29‘, și dimineața zilei de 13 februarie, calm și răbdare dacă va fi nevoie de învățare, memorare, acumulare a unui volum mare de informații. Stabilitate și prudență în reacțiile verbale dar și risc de accidente de la elementul „pământ’ (căderi, alunecări, traumatisme) mai ales în timpul unor deplasări, călătorii, etc. Între 13 februarie, după ora 11:32‘, și după-amiaza zilei de 15 februarie, discuții curente pe teme domestice cu părinții sau cu privire la o chestiune de interes comun. Unii vor simți nevoia de să afle mai multe lucruri despre familia lor, despre strămoși (bunici, străbunici) pentru a se înțelege mai bine pe sine, de unde și posibilele lor eforturi de a cerceta trecutul prin lectura corespondenței, studiul documentelor, vizite, etc. Pe 14 februarie, Marte va intra în acest sector și va da un impuls și mai profund acestor nativi în căutare de adevăr despre sine și cei din care „se trage’. De aici, un efort de cuplare a lor la tot ceea ce înseamnă „istoria familiei’ și a „rădăcinilor’ lor, preocupare care va dura până spre 31 martie a.c. Din 15 februarie, după ora 16:03‘, năduf afectiv, sentimentele de limitare, neputință sau abandon afectiv.

Ioana