Horoscop. Cum să îți surprinzi partenerul de viață în funcție de zodie?

05 sept. 2020
Horoscop. Cum să îți surprinzi partenerul de viață în funcție de zodie?

La fel cum ție îți plac surprizele, este foarte posibil ca și partenerului tău de viață să îi placă. Însă nu toți oamenii sunt la fel și, dacă nu vrei să riști ca surpriza ta să nu fie plăcută de către persoana iubită, îți arătăm în continuare ce fel de surprize le plac bărbaților, în funcție de zodie.

Bărbatul Berbec

Pasional și energic, bărbatului berbec îi plac provocările. Dacă îți dorești să îl surprinzi trebuie să fii spontană. Spre exemplu, invită-l într-o vacanță doar cu puțin timp înainte de plecare. Nu va refuza niciodată o asemenea propunere! Dacă vrei să-l surprinzi în alt mod, pregătește-ți cea mai provocatoare ținută și așteaptă-l seara la cină. Așa îi vei hrăni simțul pasional.

Bărbatul Taur

Senzual și visător, bărbatul taur se mândrește cu niște simțuri foarte bine dezvoltate. Dacă îți dorești să-l surprinzi, pregătește-i o cină romantică, cu o ambianță plăcută.

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este energic, dornic tot timpul să experimenteze lucruri noi. Dacă vrei să-l surprinzi, fă-i cadou o săritură cu parașuta. Îl vei mulțumi cu siguranță!

Bărbatul Rac

Bărbatul rac este o persoană foarte sensibilă… un romantic incurabil. Îl poți surprinde cu momente pline de romantism și fantezie. Când ieșiți la cină în oraș, îmbracă-te feminin, senzual și parfumează-te cu miresme care amintesc de parfumul trandafirilor. Așa îi vei crea acea atmosferă romantică de care are nevoie.

Bărbatul Leu

„Cum bărbatului Leu îi place să-şi surprindă partenera cu daruri scumpe şi de bun gust,acelaşi lucru aşteaptă şi el. Dacă bugetul îţi permite,surprinde-l cu o vacanţă exotică într-un loc nou în care nu aţi mai fost,sau măcar propune-i acest lucru. Nu va refuza cu siguranţă.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară este o fire destul de dificilă,nu pune accent pe pasiunea dintr-o relaţie. Dacă vrei să îl suprinzi plăcut,invită-l la teatru. Cina romantică nu va funcţiona în cazul lui.

Bărbatul Balanţă

Bărbatul Balanţă este un iubitor al frumosului,foarte rafinat şi elegant. Ca să fie plăcut suprins,invită-l la o cină în doi,de unde nu trebuie să lipsească muzica de calitate,lumânările parfumate şi vinul de calitate. Invită-l la dans,este un dansator înnăscut.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion este enigmatic şi sensibil. Îi poţi face o surpriză plăcută aşteptându-l seara cu un vin bun,lumânări parfumate şi o atitudine provocatoare.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător este un aventurier înnăscut,un spirit libertin. Îl poţi surprinde doar satisfăcându-i setea de aventură. Invită-l la paintball sau la o cursă de enduro. Va rămâne surprins plăcut să vadă că eşti atentă la nevoile sale.

Bărbatul Capricorn

Deşi este un mai dur de fel şi preocupat de carieră,bărbatul Capricorn poate fi surprins cu gesturi de trandreţe,de afecţiune. Pregăteşte-i mici surprize prin care să îi arăţi că ai nevoie de el şi că îl apreciezi.

Bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător nu este cunoscut pentru romantismul lui,deci cina romantică nu va fi tocmai supriza preferată de el. Optează pentru o petrecere surpriză de ziua lui. Vărsătorul este un petrecăreţ,îi place să petreacă timp cu prietenii,să se distreze,” notează clickpentrufemei.ro.

Bărbatul Peşti

Bărbatul Pești este o fire ditantă și misterioasă. Este totodată foarte energic, astfel încât îți va trebui mult timp până să îți dai seama cum îl vei putea surprinde plăcut. Află care este filmul lui preferat și viziționați-l împreună acasă, într-o ambianță plăcută.