Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Horoscop de weekend: BERBECII primesc bani, LEII au noroc în dragoste!

  1. Home/
  2. Entertainment/

Luna Nouă este un fenomen astrologic care simbolizează începutul unui nou ciclu de viața sau un nou început în pur și simplu orice domeniu. E momentul pentru a demara acțiuni mai dificile, planuri secrete!

Horoscop weekend Berbec


Vei primi, fără să te fi așteptat, un ajutor financiar care îți va permite să începi o activitate laborioasă, însă nu te grăbi și nu specula, pentru că există riscul de a pierde mult.

Horoscop weekend Taur


Vei cunoaște întâmplător pe cineva care îți va dezvălui câteva din secretele sale de afaceri, iar asta te va inspira. Succesul e posibil în orice domeniu, dar trebuie să ai răbdare până la primele rezultate.

Horoscop weekend Gemeni


Ești pe cale de a face un pas important în viață, iar prietenii și rudele te susțin; dacă ai probleme cu banii, nu-ți face griji, s-ar putea să îți sară cineva în ajutor.

Horoscop weekend Rac


Ești hotărât să începi o viață nouă și să te apuci de afaceri, și s-ar putea să descoperi de unde trebuie să începi. Nu neglija însă odihna, ca să nu ai probleme cauzate de surmenaj.

Horoscop weekend Leu


Cu sprijinul partenerului de viață, poți începe o investiție pe termen lung. Rămâi însă modest/ă. Evită excesele alimentare.

Horoscop weekend Fecioară


Îți merge sau îți poate merge bine pe toate planurile – sentimental, afaceri, călătorii și ești sănătos și bine dispus.

Horoscop weekend Balanță


Îți poți rezolva problemele financiare din ultima vreme dacă te gândești la o asociere în afaceri. Ascultă-ți intuiția și evită speculațiile.

Horoscop weekend Scorpion


Fii mai optimist și mai încrezător – dacă vrei să începi noi activități în cămin, partenerul de viață te va sprijini, iar o rudă mai în vârstă e dispusă să te ajute în plan financiar.

Horoscop weekend Săgetător


E posibil să te cerți cu o persoană mai în vârstă din familie – evită conflictul, fiindcă ar putea avea urmări pe termen lung.

Horoscop weekend Capricorn


Te gândești să-ți schimbi locuința sau să o amenajezi pe ce actuală – nu te grăbi, ține cont de posibilitățile financiare și consultă-te cu familia.

Horoscop weekend Vărsător


Afacerea demarată de curând începe să dea roade, dar evită speculațiile și nu lua decizii pripite.

Horoscop weekend Pești


Te poți folosi de ingeniozitate pentru a porni o afacere – dacă nu îți ajung banii, poți lua un împrumut de la o rudă mai înstărită. Nu neglija însă relațiile sentimentale.


Ioana